PREGLEDANO ///

A

Asko Swarovski

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Asko Swarovski
- Vaš ID
773-197
- ID prekršioca
///
- Vreme prekršaja
///
- Opis situacije
Ne bih da se pravdam niti da se branim, jer mislim da svi znamo celu situaciju. Ne želim više da se vraćam na to, pogotovo zato što postoje snimci i dokazi koji mogu da potvrde šta se zapravo dogodilo. Koliko sam upoznat, svi koji su vređali porodicu dobili su ban. Čak je i osoba koju sam smatrao prijateljem, a zbog koje je cela ova svađa i nastala, kažnjena. Ja sam samo pokušao da ga ispoštujem i budem uz njega. Nikoga nisam vređao, nisam psovao ničiju porodicu niti sam ikoga lično vređao. Ono što mi nije jasno jeste zašto sam ja dobio ban od mesec dana, dok su ostali uglavnom dobili po sedam dana ili manje, a nekima je kazna čak i ranije ukinuta. Ne tražim nikakvu amnestiju niti ukidanje kazne. Želim samo da razumem zbog čega je moja kazna bila znatno stroža od ostalih. To je jedino razjašnjenje koje tražim.
- Dokazi
///
1783888376287

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač

Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Tvoja Kazna je bila po pravilu 5.18 te si na osnovu nje dobio ban 31 dan , ali si ban produzio zbog vredjanja administracije, pisanja na profilu i na porukama u forumu.

A

Asko Swarovski

Početnik
Igrač
Ivane moram te ispraviti odma u igri sam dobio 31 dan kaznu a vredjao sam te nakon toga moras ispravno pricati nemoj samo sebe da spasavas ali svakako mislim da to nije razlog da ja jedini najebem a svi ostali budu oslobodjeni od kazne cista diskriminacija :) <3

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin & Media Lider | Marko Erić | Venomatic

Ako lepo pročitaš ponovo Ivanovu poruku, videćeš da je napisao baš ono što ti misliš da treba da ispravi. Ban 31 dan zbog pravila projekta 5.18 + dodatna kazna za vredjanje administracije.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Žalba odbijena.

Personalize

Top Bottom