PREGLEDANO Ako moze pomjera sa demorgana na ban

Status
Not open for further replies.
Z

zijadturkovic22

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Darko Halilovic,
- Razlog kazne
LTA
- Datum i vreme kazne
10:14 sati 27.04.2027 trajanje 24h
- Kratak opis situacije
napisao sam gore ovo to je to
- Screenshot kazne
ne znam kako cu neda mi ovdje
MOJ ID I MOJE IME: ZIJAD TURKOVIC 330-176

Pozdrav, bit cu sto kraci i 100% iskren. Ja i drugar smo pucali policajce odnosno nokautirali policajce sa bau bau, uzeli smo ih u ruke i premjestili na trotuar sa ceste, jer smo je to rp, koliko znam kada su uzeti u ruke ima onda onaj tajmer od 240 sekundi sto je oko 4 minute ne znam tacno, nakon 2 minute tacno dolazi patrola sa upaljenim svijetlima, mi nismo pucali na njih jer smo cekali da vidimo hoce li pucati oni na nas prvi jer smo imali sumnju da rade policajci MG, i bili smo u pravu, vjerovatno je bila discord vrsta mga, ali nema veze ja priznajem naljutio sam se jer je njih doslo 4 spremno naurozano do zuba i ispucali su nas mi smo opucali lta iz ljutnje jer nije posteno ali smo se vratili u trajanju 2-3 min, i dobili smo demorgan 24h, nema veze posteno je samo bih volio kad bi umjesto demorgana da mi prebacite na ban 22H mi je ostalo jer moj kompjuter ne moze da ostaje preko noci da radi, radi mojih komponenti, i drajveri kresaju svakih 2-3 sata a ja sam u skoli. Ovo je za mene patnja. Zelim da kazem da postujem RP i da nemam prekrsaja za LTA zadnjih 5 MJESECI, to mozetre i potvrdit iskren sam. evo link zbog kojeg sam dobio kaznu:

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Chief of Forum Team
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3