A
andrija popa
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statički ID
Ime i prezime: Andrija Popa
Statički ID: 262-984
2. Godine i datum rođenja
Godine: 26 godine
Datum rođenja: 13. 01. 2000.
3. Fotografije lika
(Ovde ubaci svoje screenshotove iz igre: spreda, levi i desni profil)
4. Pol
Muški
5. Religija
Pravoslavna
6. Nacionalnost
Crnogorska / Srpska
7. Roditelji
Otac: Stefan Popa (Preminuo)
Majka: Petra Popa
7.1. Brat/Sestra
pavle popa (Brat): Moj mlađi brat i čovek u koga imam najviše poverenja. Dok ja gledam širu sliku i planiram postupke, Bake je taj koji drži red na ulici. Impulsivan je, nema straha ni od čega i on je zadužen za direktne operacije i kontrolu ljudi na terenu.
8. Izgled
Stil odevanja: Volim klasičan i elegantan stil. Najčešće me možete videti u beloj košulji sa sivim prslukom ili u nekom svečanom sakou. Ne podnosim kič i napadan nakit, držim do neke osnovne elegancije.
Frizura: Kratko podšišana i uvek uredna kosa, uz negovanu kraću bradu.
Crte lica: Oštre crte, naglašena vilica i dosta ozbiljan pogled. Vidi se na meni da nisam prošao kroz lak život.
9. Karakteristične osobine
Ožiljak na desnoj arkadi: To mi je uspomena iz mlađih dana i ulične tuče u Madridu.
Tetovaža na podlaktici: Porodični grb Popa. To mi je simbol odanosti porodici i korenima.
Smirenost: Veoma sam tih i retko kad podižem glas. Ljudi koji rade sa mnom znaju da je ta tišina često opasnija od bilo kakve galame.
10. Obrazovanje
Srednja ekonomska škola (Beograd)
Nezavršene studije ekonomije (Berlin) morao sam da prekinem fakultet zbog porodičnih problema i ulaska u svet sive ekonomije kako bih prehranio porodicu.
Ime i prezime: Andrija Popa
Statički ID: 262-984
2. Godine i datum rođenja
Godine: 26 godine
Datum rođenja: 13. 01. 2000.
3. Fotografije lika
(Ovde ubaci svoje screenshotove iz igre: spreda, levi i desni profil)
4. Pol
Muški
5. Religija
Pravoslavna
6. Nacionalnost
Crnogorska / Srpska
7. Roditelji
Otac: Stefan Popa (Preminuo)
Majka: Petra Popa
7.1. Brat/Sestra
pavle popa (Brat): Moj mlađi brat i čovek u koga imam najviše poverenja. Dok ja gledam širu sliku i planiram postupke, Bake je taj koji drži red na ulici. Impulsivan je, nema straha ni od čega i on je zadužen za direktne operacije i kontrolu ljudi na terenu.
8. Izgled
Stil odevanja: Volim klasičan i elegantan stil. Najčešće me možete videti u beloj košulji sa sivim prslukom ili u nekom svečanom sakou. Ne podnosim kič i napadan nakit, držim do neke osnovne elegancije.
Frizura: Kratko podšišana i uvek uredna kosa, uz negovanu kraću bradu.
Crte lica: Oštre crte, naglašena vilica i dosta ozbiljan pogled. Vidi se na meni da nisam prošao kroz lak život.
9. Karakteristične osobine
Ožiljak na desnoj arkadi: To mi je uspomena iz mlađih dana i ulične tuče u Madridu.
Tetovaža na podlaktici: Porodični grb Popa. To mi je simbol odanosti porodici i korenima.
Smirenost: Veoma sam tih i retko kad podižem glas. Ljudi koji rade sa mnom znaju da je ta tišina često opasnija od bilo kakve galame.
10. Obrazovanje
Srednja ekonomska škola (Beograd)
Nezavršene studije ekonomije (Berlin) morao sam da prekinem fakultet zbog porodičnih problema i ulaska u svet sive ekonomije kako bih prehranio porodicu.
11. Stil života
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)
Rođen sam na Cetinju, u onoj staroj kamenoj kući koja odiše istorijom i miriše na tradiciju. Moja prva sećanja nisu igračke, već otac Petar koji me drži u krilu i priča mi o našem poreklu, lozi Crnojevića i časti koja se ne prodaje ni za šta na svetu. Od malena mi je urezano u kod: snaga se ne dokazuje vikom i širenjem ruku, već karakterom, hladnim pogledom i samim prisustvom u prostoriji.11.2. Detinjstvo (3-12 godina)
Preseljenje u Beograd bio je čist kulturološki šok. Iz planinske tišine i slobode upao sam pravo u sivilo novobeogradskih blokova. Dok su druga deca jurila za loptom, ja sam provodio sate u prašnjavoj garaži sa ćaletom, učeći kako da sklopim i rasklopim motor Mercedesa do poslednjeg šrafa. Bio je čovek starog kova. Naučio me je dve ključne stvari: muškarac mora da zna da popravi mašinu i mora da drži svoju reč, čak i ako ga to košta glave. U školi sam brzo dobio etiketu „onaj Crnogorac“. Nisam dirao nikoga prvi, ali ako bi neko krenuo na slabije ili pokušao da me ponizi, završavao bih priču jednim čistim, preciznim udarcem.11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
Svet mi se srušio preko noći, tog hladnog novembra kada sam imao samo 15 godina. Otac je stradao u udesu na Ibarskoj magistrali. Policija je to ekspresno zatvorila kao „gubitak kontrole i nesreću“, ali ja sam znao istinu — Petar Popa je bio previše dobar vozač i previše pedantan čovek da bi mu kočnice tek tako otkazale. Preko noći sam postao glava kuće. Danju sam pazio na mlađeg brata Baketa i išao u školu, a noću vukao džakove na crno, radeći najteže fizičke poslove dok mi šake ne bi prokrvarile. Sav bes, tugu i nemoć kanalisao sam u bokserski džak. Nisam trenirao da bih jurio medalje, već da bih naučio najvažniju lekciju: kako da primim najteži udarac, a da ne padnem na kolena.11.4. Mladost i Berlin (18-24 godine)
Čim sam napunio 18, Berlin je bio moj beg, ali i moja najveća šansa. Počeo sam na vratima elitnih klubova gde su se mešali ruska mafija, lokalni dileri i korumpirani političari. Tamo sam naučio da „čitam“ ljude — dovoljno mi je bilo da vidim kako neko drži čašu ili kako mu ruka reaguje kada uđem u prostoriju. Brzo sam shvatio da je fizika prolazna, a da mozak donosi pravi novac. Ušao sam u logistiku i transport. Moja specijalnost postala je „nevidljivost“. Dok su se drugi ložili na oružje i brze automobile, ja sam proučavao carinske zakone, lažne papire i rute. Prevezao sam tone skupe, nelegalne robe preko pet evropskih granica a da me niko nikada nije ni zaustavio. Tada sam definisao svoju životnu devizu:Kriminalac koji puca je običan fizički radnik. Onaj koji razmišlja i planira — taj je direktor.
11.5. Povratak i preuzimanje (24-26 godina)
Sa 25 godina doneo sam odluku da se vratim u Beograd. Vratio sam se sa ozbiljnim kapitalom, zapadnim kontaktima i hladnom glavom koja ne prašta greške. Zatekao sam grad pun klinaca i bandi koji nemaju nikakav kodeks, poštovanje ni disciplinu. Odlučio sam da uspostavim svoj sistem. Kupio sam staro skladište na periferiji grada, pretvorio ga u neosvojivu bazu i okupio malu, ali odanu ekipu. Moj brat Bake je moja desna ruka, jedini čovek za koga bih ruku u vatru stavio. Kod mene je pravilo prosto i surovo:„Ko izda porodicu, ne ide u zatvor, nego u istoriju.“Danas, sa 26 godina, sedim za stolom sa ljudima koji drže pola Balkana, dok moji kamioni uvek stoje spremni, sa upaljenim motorima.