ODBIJENO B.B.F

Status
Not open for further replies.
meduric

meduric

Batonga
Igrač
Reaction score:0

1) Priča vođe - Marko Babić

Vodja je dosao iz malog naseljenog mesta iz Beograda, od malena je ordrastao u krajevima punih kriminala. Moja porodica je imala probleme sa losim ljudima zbog njegovog oca koji je bio duzan kako bi se reklo Bogu i narodu. Do jednog dana dok tu pricu su okoncali ubistvom mog oca. Od tog dana nista nije bilo isto i zakleo sam se da cu ga jednog dana osvetiti, pa sam posao putem tih ljudi koji su ga eliminisali. Tokom odrastanja upoznao sam nove i dobre ljude koji su razumeli moju pricu i obecali da ce mi pomoci pa sam ih smatrao porodicom. Svi smo imali istu skolu, a to je bila ulicna. Nasu porodicu smo nazvali "B.B.F" . Krenuli smo da dilujemo,prodajemo, saradjujemo sa mafijasima. Zauzimali smo krajeve, kako bi uzimali stvari koje ostanu od kradja ili pucnjava. U svemu tome su mi pomogli Nemanja i Sale. Oni su imali slicno detinjstvo kao i ja samo sto nije bilo toliko ozbiljno. Nemanja je dovodio nove ljude i upoznavao ih sa nama kako bi nam pomogli u pljackama i kradji, dok je Sale nabavljao oruzija i kola kojim smo prevozili robu i ljude. Kada smo skupili dovoljan broj ljudi zapoceli smo misiju osvete koju smo uspesno i zavrsili. I od tog dana smo nastavili da radimo sve kao i pre , dovodimo nove ljude upoznajemo se sa drugim porodicama.Nasa familija je bila kriminalna i u pocetku smo se sastajali po ulicicama u nasim krajevima dok nismo skupili dovoljno novca za uredan stan. Ja sam uvek u toj prici bio glavni pa su mi svi rekli da bi ja trebao biti vodja i tako je i ostalo do dana danasnjeg. Nastavljamo dalje da zavodimo red u gradu, pljackamo, zauzimamo i dilujemo po nasim krajevima. Iz dana u dan nam ide sve bolje i bolje , zaradjujemo sve vise, cilj nam je da postanemo glavni u gradu Beogradu i da svi jednog dana znaju za nas i da nas znaju po nasim delima i pricama.

2) Viši članovi

• Boss II - Nemanja Mikić
  • Boss II - Sale Mutavi
  • Underboss - Ratko Nevolja

3) Kako i gde su se sastajali viši službenici?

Nasa familija je bila kriminalna i u pocetku smo se sastajali po ulicicama u nasim krajevima dok nismo skupili dovoljno novca za uredan stan.

4) Zašto ste odlučili da osnujete familiju?

Moja porodica je imala probleme sa losim ljudima zbog njegovog oca koji je bio duzan kako bi se reklo Bogu i narodu. Do jednog dana dok tu pricu su okoncali ubistvom mog oca. Od tog dana nista nije bilo isto i zakleo sam se da cu ga jednog dana osvetiti, pa sam posao putem tih ljudi koji su ga eliminisali. Tokom odrastanja upoznao sam nove i dobre ljude koji su razumeli moju pricu i obecali da ce mi pomoci pa sam ih smatrao porodicom. Svi smo imali istu skolu, a to je bila ulicna. Nasu porodicu smo nazvali "B.B.F" .

5) Tip familije: Kriminalna

Legalne aktivnosti :

• Regulisani poslovi kao što su nekretnike i za "pranje novca" u RP-u
  • Investicije uneki biznis i zblizavanje sa ljudima koji su u legalnim poslovima
  • Pružanje zaštite u formi zaštitarskih usluga (u RP)

Ilegalne aktivnosti :

• Raznošenje robe
  • Posao na crnom trzistu
  • Pljačke i reket

6) Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji

Nastavljamo dalje da zavodimo red u gradu, pljackamo, zauzimamo i dilujemo po nasim krajevima. Iz dana u dan nam ide sve bolje i bolje , zaradjujemo sve vise.

7) Ciljevi vaše organizacije

8) Zaključak

Priča pokazuje kako bol i želja za osvetom lako mogu oblikovati čoveka i celu zajednicu, od izgubljenog detinjstva do formiranja "porodice“ kojoj je cilj preživljavanje i moć. Iako smo ostvarili zadovoljstvo osvete i izgradili sopstvenu vlast na ulicama, jasno je da su cena i posledice te promene velike.

9) Logo familije
1760514541935

meduric

meduric

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Puno ime familije je "Blue Blood Family"

sofija

sofija

Šmeker
Igrač