B
Biba DiLauro
Batonga
Kliper III
Igrač
Reaction score:0
- Prezime i ime + Statičan (ID):
Biba DiLauro | 221-914
- Godine i datum rođenja:
19 godina | 16.04.2007.
- Fotografije lika:
(ubaciti slike)
- Pol:
Muški
- Religija:
Pravoslavna
- Nacionalnost:
Srbin / Italijan
- Roditelji:
Otac Antonio DiLauro, majka Elena Vuković
7.1. Braća / sestre:
Nemam rođene braće ni sestara, ali ljude sa kojima sam odrastao gledam kao porodicu.
- Izgled:
Visok oko 185cm, vitke ali jake građe. Kratka bela kosa, uredan izgled i dosta tetovaža po telu. Većinom delujem mirno dok ne dođe do problema.
- Stil oblačenja:
Najviše nosim sportsku garderobu ili sportski elegantno. Volim dobre patike, dukseve i trenerke, ali ne volim da previše privlačim pažnju izgledom.
- Obrazovanje:
Završio sam srednju školu. Nikad nisam bio nešto vezan za knjigu i teoriju, više sam učio kroz život, ljude i iskustvo.
- Stil života:
Živim brzo, ali gledam da uvek imam kontrolu nad sobom i situacijom. Trudim se da budem disciplinovan, redovno treniram i ne volim da gubim vreme na gluposti. Ne pijem i ne koristim drogu jer volim da mi glava bude čista.
ŽIVOTNA PRIČA
11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Rođen sam u Beogradu. Otac mi je iz Italije, a majka iz Srbije. Od malena sam odrastao uz obe kulture i naučio da poštujem porodicu i reč koju daš.11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Detinjstvo sam provodio između Beograda i Italije. Ćale me je još kao klinca učio da čovek mora da stoji iza svojih postupaka i da ne okreće leđa ljudima koji su uz njega. Dok su druga deca jurila fudbal po kraju, mene su više zanimali razgovori starijih i način na koji funkcionišu ozbiljne priče i poslovi.11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Kako sam rastao, počeo sam da upoznajem razne ljude i da ulazim u ozbiljnije priče. Naučio sam kome može da se veruje, a kome ne. Bilo je situacija koje su me dosta promenile i naterale da brzo sazrim. Posle nekog vremena sam shvatio da u životu moraš da ostaneš hladne glave i da ne pokazuješ slabost pred svakim.11.4. Mladost (18–19 godina)
Sa 18 godina sam počeo samostalno da gradim svoje kontakte i da se snalazim bez pomoći drugih. Gledam svoja posla i trudim se da uvek budem korak ispred. Ne volim buku ni pažnju, više volim da ljudi znaju za mene preko dela nego preko priče.- Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Danas živim mirno i držim mali krug ljudi oko sebe. Ne verujem lako svima i gledam da budem okružen ljudima koji poštuju mene kao što ja poštujem njih. Bavim se poslovima gde su poverenje i brzina najbitniji.
- Planovi za budućnost
Plan mi je da jednog dana napravim ozbiljan i legalan posao koji će povezati ljude i kontakte iz Italije i Srbije. Ne zanima me da budem poznat po problemima, nego po tome što sam napravio nešto svoje.
- Zaključak (šta lik zna, sme itd.)
Lojalan, smiren i razmišlja pre nego što napravi potez. Ne voli izdaju i teško oprašta nepoštovanje.
Zna:
Da proceni ljude, da pregovara i da ostane pribran pod pritiskom.
Sme:
Da rizikuje kada misli da je nešto vredno toga i da zaštiti ljude do kojih mu je stalo.
Ne sme:
Da okrene leđa porodici i ljudima koji su bili uz njega kada je bilo najteže.