ODBIJENO Biografija: Vuk DiLauro 172-469

Status
Not open for further replies.
V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime i ime, statičan ID: Vuk DiLauro | 172-469
2. Godine i datum rođenja: 21 godina | 15.05.2005.
3. Fotografije lika: [ ]
4. Pol: Muški
5. Religija: Pravoslavna
6. Nacionalnost: Srbin
7. Roditelji: Otac Borko DiLauro i Majka Danijela DiLauro
7.1. Braća / sestre: Nemam braću. Nemam sestre.
8. Izgled: Visok, oko 185 cm. Izgled ima sportsku građu. Izgled ima kratku, čistu kosu. Izgled ima oštre crte lica i prodoran pogled. Izgled nema tetovaže na vidljivim mjestima. Izgled voli čist i uredan izgled. Čist izgled ne otkriva previše na prvi pogled.
9. Stil oblačenja: Sportski i funkcionalan. Stil oblačenja najčešće uključuje trenerke ili streetwear kombinacije (duksevi s kapuljačom, tamne farmerke). Stil oblačenja mora da bude lagan za kretanje kad situacija postane napeta.
10. Obrazovanje: Završio sam srednju školu u Novom Sadu. Mogao sam studirati, ali želja za samostalnost i želja za dokazivanjem pobijedile su knjigu.
11. Stil života: Vuk živi po sopstvenim pravilima. Ne podnosi da mu se naređuje, naročito ne od strane ljudi koje ne poštuje. Disciplinovan je, redovno trenira kako bi bio u top formi, ali ni ljubitelj teretana gde je prevelika gužva – više voli rad na otvorenom ili u privatnosti. Njegov životni ritam diktiraju ambicija i oprez.

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Rođen u Novom Sadu u porodici gde je vladala disciplina. Od malih nogu je osećao autoritet oca Borka, što je u njemu rano probudilo bunt i želju da sam donosi odluke.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Odrastao je na novosadskim ulicama, gde je brzo naučio razliku između onih koji pričaju i onih koji rade. Roditelji su mu pružali stabilnost, ali je Vuk uvek tražio izazove van kuće. Bio je dete koje se nije bojalo da uđe

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Kod puberteta, Vukova tvrdoglavost ide u igru. Počinje se odbaciti od roditeljskih planova. Oni su želeli sigurnost, ali je želeo akciju! Tam je naučio da se u životu može slati samo na sebe. Ušao je u krug starijih momaka gde je naučio osnovna pravila ulice: ćuti, posmatraj i ne veruj nikome na prvu reč!

11.4. Mladost (18–21 godina)
Čim je postao punoletan, donio je najvažniju odluku – napuštanje Novog Sada. Štapao je stvari i otišao za Beograd, svestan da niko ne zna ko je on i da sve mora da gradi ispočetka. Ta je potez bila definitivan raskid sa roditeljskim nadzorom. U Beogradu je počeo od nule, radeći šta god je trebalo da preživi, istovremeno trazeći način da se probije u svet gde se vrti pravi novac.

12. Sadašnje vreme – kako lik sada živi
Vuk trenutno živi u Beogradu kao “vuk samotnjak” koji polako okuplja kontakte. Nema stalni legalni posao, već se snalazi kroz razne “kombinacije” i usluge na ivici zakona. Poznan je kao neko ko drži reč i

13. Plani za budućnost
Njegov glavni cilj je da ostvari uspeh od kog nije bio u stanju da sanja u Novom Sadu. Želi da krene sa svojim vlastitim timom ili biznissom gde bi on bio onaj koji stavlja pravila. Ne voli da bi bio nekome potrčko; cilj je vrh bez obzira koliko ima prepreka na putu.

14. Zaključak (šta lik zna, sme itd.)

Suština ličnosti:
Samostalan, nepokolebljiv i ambiciozan. Karakteriše ga “NS hladnokrvnost” pomešana sa beogradskom drskošću

Zna: Kada sam spreman za razgovor, a kada za akciju?

Kada bih mogao da preživim u čudnom okruženju bez ičije pomoći.

Kada budem mogao da se nosim sa vožnjom pod pritiskom (imam iskustva sa ulicama Novog Sada i Beograda)

Sme: Da se suprotstavi jačem od sebe ako je njegov integritet ugrožen.

Da rizikuje sve za jedan cilj.

Da donosi sopstvene odluke koje menjaju tok stvari.

Ne sme:

Da imam dažnjivost tih mali brojnih koje nazove prijateljima.

Da se vratim roditeljima i priznem poraz.

Da dopustim da mi drugi govore kako ću da živi moji život.

SAŽETAK (SUŠTINA)
Vuk DiLauro je mlad momak koji je izabrao teži put. Umesto sigurnog života u Novom Sadu, izabrao je neizvesnost Beograda kako bi dokazao da može sam. Njegova najveća snaga je to što nema šta da izgubi, jer je sve što ima sam stvorio.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:70
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja: Previse AI

Biografija je nedovršena. Pojedini delovi su prekinuti ili nisu završeni (npr. detinjstvo, sadašnji život i pojedine rečenice u zaključku), zbog čega biografija nije kompletna.
Životni put karaktera nije dovoljno razrađen. Veliki deo biografije je veoma štur. Potrebno je detaljnije opisati detinjstvo, školovanje, razvoj karaktera, način života i razloge zbog kojih donosi određene odluke.
Sadašnji život nije dovoljno objašnjen. Navodi se da se karakter bavi raznim „kombinacijama“ i poslovima na ivici zakona, ali nije objašnjeno čime se konkretno bavi niti kako trenutno zarađuje za život.
Planovi za budućnost su previše opšti. Napisano je da želi svoj tim ili biznis, ali nije objašnjeno kojim poslom želi da se bavi niti kako planira da dođe do tog cilja.
Zaključak nije napisan u skladu sa pravilima. Stavke „Zna“, „Sme“ i „Ne sme“ napisane su u obliku pitanja ili ličnih želja, umesto kao realne sposobnosti i ograničenja karaktera. Potrebno ih je potpuno prepraviti.

Prijavu poslati ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom