PREGLEDANO Boris Negric | 584-946

Status
Not open for further replies.
B

Boris Negric | 584-946

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
Cheet
- Datum i vreme kazne
06.03.2026
- Kratak opis situacije
Noks mi našao cheat
- Screenshot kazne
https://drive.google.com/file/d/1jdW47HpdSxcils 7bEETNSkgVw2qAw4y2/view?usp=drive_link
Dragi admini i owneri servera,

poštovani želim da vam se iskoristim zbog koricanja cheats. Saznam da je to protiv pravila servera i da sam pomoću toga narušio fer igru ostalim igračima. Napravio sam čista prevaru i sav jezi sam ispunjiva pun odgovornosti za svoje postupke.

Drugi put, želim da napomenu da sam u međuvremenu pokazivao ostalim igračima da se shvatuju moj izgubak i da se kajem toga što sam uradio. Zaista razumijem koliko je bitno držati pošteno okruženje.

Zbog toga molim vas da budete strpljivi u pogledu mene i mojeg izvinjenja. Običamo da ću od sada poštov

B

Boris Negric | 584-946

Gost Prestolnice
Igrač
Izvinjavam se zbog lošeg pisanja evo ponovo da bude čitljivije:

Poštovani admini i owneri servera,

želim da vam se iskreno izvinim zbog toga što sam koristio cheat. Svjestan sam da je to protiv pravila servera i da sam time narušio fer igru i iskustvo drugih igrača. Napravio sam veliku grešku i u potpunosti preuzimam odgovornost za svoje postupke.

Takođe, želim da naglasim da sam u međuvremenu pokazivao ostalim igračima da shvatam svoju grešku i da se kajem zbog onoga što sam uradio. Razumijem koliko je važno održavati pošteno i zdravo okruženje za sve.

Molim vas da uzmete u obzir moje izvinjenje. Obećavam da se ovako nešto više neće ponoviti i da ću ubuduće poštovati sva pravila servera.

Hvala na razumijevanju.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4

Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mihail Sokolov
Kako sam video u evidenciji tvoje provere, rekao si nekom igracu posle provere da si koristio nedozvoljeni redux koji nisu uspeli da ti nadju, kao i napomenuo da ces koristiti alat za menjanje hardware id da ban evade-ujes. Na osnovu toga i sto si pokusavao da krijes dokaze i da koristis bypass, zahtev ti se odbija.

Last edited:
B

Boris Negric | 584-946

Gost Prestolnice
Igrač

Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mixa Dior
Kako sam video u evidenciji tvoje provere, rekao si nekom igracu posle provere da si koristio nedozvoljeni redux koji nisu uspeli da ti nadju, kao i napomenuo da ces koristiti alat za menjanje hardware id da ban evade-ujes. Na osnovu toga i sto si pokusavao da krijes dokaze i da koristis bypass, zahtev ti se odbija.
Nisamo koristio softver nego drugi komjuter koji je prodan pre mjesec dana,i proslo 3 ipo mjeseca opametio sam se molim vas za unban

B

Boris Negric | 584-946

Gost Prestolnice
Igrač
Nisamo koristio softver nego drugi komjuter koji je prodan pre mjesec dana,i proslo 3 ipo mjeseca opametio sam se molim vas za unban
Tako da evo 3 i nešto mjeseca vas molim za unban opametio sam se za to vrijeme koristio sam dva komjutera stvarno ali molim vas za taj unban i drugu priliku da igram na serveru

Cone🚀

Cone🚀

Chief Administrator
Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa Odradi proveru igraca i javi rezultat ovde

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Dostavi mi svoj discord user

B

Boris Negric | 584-946

Gost Prestolnice
Igrač
grmilica123

Cone🚀

Cone🚀

Chief Administrator
Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Nakon odradjenog PC Check-a, igrac je CIST i moze ponovo da zaigra na zajednici.
ID: 584-946

Cone🚀

Cone🚀

Chief Administrator
Administrator
Igrač
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom