ODBIJENO Bratstvo

Status
Not open for further replies.
A

Aleksandar Sokolovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1️⃣Priča vođe: Aleksandar Sokolović — "Soko iz Senke"

Aleksandar je počeo kao telohranitelj u podzemlju Beograda. Ćutljiv, precizan, bez emocija. Njegov nadimak "Soko" nije došao zbog brzine — već zbog pogleda. Jedan pogled, i znaš da si gotov. Nakon što je preživeo atentat u Beton hali, odlučio je da prestane da radi za druge. Počeo je da okuplja ljude koji ne traže slavu — već moć. Tako je rođeno Bratstvo.

2️⃣Proces zaposlenih — Kratko, ali ključno

U Bratstvu se ne zapošljava. Ulaziš samo ako te neko iznutra pozove.
- Danijel Vojnić — bivši vojnik, ekspert za eksplozive. Njegov dosije je zatvoren, ali ruke govore sve.
- Strahinja "Terminator" — bivši MMA borac, izbačen zbog "prekomerne sile". U Bratstvu, to je prednost.

Nema CV-a. Nema intervjua. Samo test: izdrži 24 sata bez pitanja, u tišini, u magacinu. Ako izdržiš — tvoj život se menja.

3️⃣Gde se sastajete — Mesto koje ćuti

Sastanci se održavaju u napuštenom skladištu kod Pančevačkog mosta. Bez kamera, bez signala. Unutra: metalni sto, tri stolice, i zid pun mapa.
Ponekad se koristi podrum stare kafane "Kod Tri Brata" — mesto gde se ne služi kafa, već informacije.

4️⃣ Zašto ste osnovali familiju

Bratstvo je nastalo iz razočaranja. Svi su radili za nekog — političare, biznismene, strane igrače. Aleksandar je rekao:
"Dosta je. Mi ne radimo za sistem. Mi postajemo sistem."

5️⃣Tip familije — Kriminalna

Bratstvo je kriminalna organizacija, ali ne obična. Ima strukturu, kodeks, i pravila.

RP opis ilegalnih aktivnosti:
- Reketiranje: Lokalni biznisi plaćaju za "mir". Ako ne plate — mir se prekida.
- Trgovina oružjem: Specijalizovani za ruske i kineske modele. Sve ide preko luke.
- Falsifikovanje dokumenata: Pasoši, dozvole, čak i diplome — sve se može srediti.
- Ilegalni transport: Kroz COSCO kontejnere, koriste ručno modifikovane RFID tagove.
- Ucenjivanje: Snimci, poruke, dokazi — sve se koristi kad neko zaboravi kome duguje.

RP se vodi kroz IC poruke, sastanke, oglasne objave i dnevnike. Svaka akcija ima posledicu. Svaka greška — cenu.

6️⃣ Trenutno stanje organizacije

Bratstvo je stabilno, ali pod pritiskom. Novi igrači dolaze, stari pokušavaju da se vrate.
Aleksandar je povukao Strahinju iz javnosti, Danijel je preuzeo logistiku.
U toku je reorganizacija — traže se nova lica, ali samo ona koja ćute i rade.

7️⃣Ciljevi i motivacija

- Cilj: Postati nevidljivi vladari Balkana.
- Motivacija: Osveta sistemu koji ih je izdao.
- Vizija: Bratstvo kao mreža — ne znaš ko je član, ali znaš da postoji.

8️⃣ Zaključak — Poruka za kraj

"Mi nismo porodica. Mi smo bratstvo. Ne tražimo tvoje poverenje — uzimamo tvoju tišinu."
Ako vidiš znak sokola na zidu — ne gledaj dalje. Samo idi. Jer ako znaš previše, već si deo igre.

> LOGO : FAMILIJE <

Siko

sofija

sofija

Šmeker
Igrač
Reaction score:9
ODOBRENO

Molim vas da procitate pravila familije i ilegalnih fakcija.​

Status
Not open for further replies.

Personalize