Brazilci RP Priča

StraxBMRP

StraxBMRP

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Priča vođe familije

U Beograd nisam došao tražeći lak put. Došao sam sa idejom da izgradim nešto svoje, bez oslanjanja na sistem koji mi nikada nije dao ništa. Odrastanje me je naučilo da ljude ne posmatram po onome što pričaju, već po onome što rade. Dok su drugi imali sigurnost, ja sam učio kako da preživim, kako da procenim situaciju i izaberem pravi potez u pogrešno vreme.

Tokom godina provedenih među raznim krugovima ljudi — od auto pijaca, garaža i noćnih lokala, pa sve do mesta gde se novac obrće brzo i bez pitanja — shvatio sam jedno: pravda ne dolazi sama, moraš da je uzmeš. Nisam planirao da sledim put svojih predaka iz Južne Amerike, ali krv i iskustvo su učinili svoje. Naučen sam da budem hladan kada treba, strpljiv kada je nužno i nemilosrdan kada se granice pređu.

Brazilci nisu nastali iz hira. Nastali su iz potrebe da se spoje ljudi koji su predugo radili za druge, punili tuđe džepove i ostajali praznih ruku. Ljudi koji znaju ulicu, rizik i cenu greške. Došlo je vreme da sve to znanje i iskustvo nosi jedno ime — ime koje će se pamtiti.

2. Priče viših članova

Emran Alioski

Rođen i odrastao u Beogradu, Emran je neko ko grad poznaje bolje nego sopstveni stan. Blokovi, sporedne ulice, šeme i kontakti — sve mu je poznato. Praktičan i direktan, ne troši vreme na priču bez pokrića. Kada akcija krene, on je taj koji drži tempo i organizaciju. Pod pritiskom postaje još fokusiraniji, a instinkt mu retko greši. Ljude oko sebe pokreće energijom i jasnim planom.

Dzan Salcin

Potiče iz porodice brazilskih korena, ali je mentalitetom srbina. Tih, nenametljiv i uvek korak ispred situacije. Ne traži pažnju, niti ga zanima površni sjaj. Njegova lojalnost se ne kupuje, već zaslužuje. Sve što radi, radi za familiju i braću kojima je veran bez pogovora. Dok drugi pričaju, on završava posao.

3. Mesta okupljanja i početak saradnje

Prvi susreti nisu bili planski — upoznali su se sasvim slučajno, na premijeri akcionog filma. Ispostavilo se da ih ne povezuje samo film, već sličan pogled na svet. Bioskop je vremenom postao njihovo neutralno mesto, prostor gde se razmenjuju ideje bez sumnje i pritiska.

Kako su planovi počeli da dobijaju ozbiljnije obrise, sastanci su premešteni u privatnu kancelariju, namenjenu isključivo poslovima koji zahtevaju diskreciju. Tu su Brazilci počeli da dobijaju strukturu i pravac.

4. Razlog osnivanja familije

Brazilci su osnovani da bi postojala zajednica u kojoj svi znaju svoje mesto, ali su međusobno jednaki u poštovanju. Cilj nije haos, već kontrola. Ime koje će imati težinu — kako na ulici, tako i pred državnim strukturama i podzemljem. Da se ostavi trag u ovom gradu, bez potrebe za opravdanjem.

5. Tip familije
Kriminalna familija

Legalne aktivnosti:
Brazilci Auto Performance

• Kupovina i preprodaja sportskih i luksuznih vozila
  • Servisiranje i popravka vozila
  • Rentiranje brzih automobila i VIP vožnje
  • Organizacija izložbi i prezentacija vozila iz inostranstva

Ilegalne aktivnosti

• Preuzimanje teritorija i zona radi kontrole uticaja
  • Trgovina oružjem, narkoticima i sirovinama
  • Organizovane pljačke visokog profita
  • Izgradnja reputacije kroz precizne i čiste akcije

6. Trenutno stanje organizacije

Brazilci su trenutno stabilna i uigrana struktura, za veoma kratko vreme napravili ime. Jezgro čine ljudi koji su zajedno prošli ozbiljne situacije, ali i novi članovi koji su se brzo uklopili u kodeks. Spremni su u svakom trenutku, opremljeni i disciplinovani. Ne idu prvi u vatru bez potrebe — puste druge da se istroše, a onda preuzimaju ono što ostane.

Napredovanje se ne dobija na lepe reči. Poštovanje i rank se zaslužuju delima.

7. Ciljevi i motivacija

Cilj je jasan — kvalitet pre kvantiteta. Svaki član mora biti pouzdan, odan i svestan odgovornosti. Legalni poslovi se razvijaju paralelno sa ilegalnim: danju posao i paravan, noću planiranje i akcije. Brazilci ne žure, ali idu sigurno. Kada se pojave, zna se da su došli da ostanu.

8. Zaključak

Brazilci nisu za šalu. Ovo je priča ljudi koji su videli mrak i naučili da u njemu funkcionišu. Ne tražimo dozvolu, već prostor. Beograd će znati ko smo — po delima, ne po rečima

Personalize

Top Bottom