T
TheEP1C
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
0.1 Osnovni podaci
0.1 Vaš OOC nadimak / Discord:TheEP1C#6661
0.2 Datum i vreme kada je bug uočen:4.10.2025
0.3 Server / Lokacija / Situacija:BMRP-Izdavanje tablica
2. Detaljan opis buga
(Napišite jasno i precizno šta se dogodilo.)
2.1 Opis buga: Hteo sam da zamenim tablice i otisao sam do mesta gde je Kupuje/Izdaje registraciona tablica, i kada sam usao na onom markeru za izmenu tablica izaso mi je UI sa mojim tablicama i dugmeta za zamenu regiona , broja ili krajnjih slova , ja sam hteo da sa BG promenim na LE ali recimo kada kliknem na zamenu meni se svaki put oduzme novac recimo da bih dosao od BG do LE trebalo bi previse novca , drugo ako odustanem meni se ne vraca novac vec ostajem bez novca i tablice se vracaju na pocetne. Na snimku se vidi da sam kliknuo jednom i mislio da kada se zacrveni broj da trebam kliktati preko tastature recimo strelice da bi isao gore dole tj menjao ali nista se nije desavalo i menjalo se samo kada kliknem dugme a svaki put oduzelo mi je novac i sa 51 hiljade sam spao na 29 hiljade.
2.2 Kada i kako se pojavljuje: Kada se izmenjuju postojece tablice
2.3 Da li je bug stalno prisutan ili se dešava povremeno: Stalno
2.4 Da li bug utiče samo na vas ili i na druge igrače:
3. Dokazi
(Priložite sve što potvrđuje postojanje buga.)
3.1 Screenshoti / slike:
3.2 Video snimci / replay: https://medal.tv/games/gta-v/clips/leERnKXlQRv3DypD6?invite=cr-MSx1ZVIsMzg3NTcwMzkw&v=71
3.3 Log fajlovi ili error poruke (ako postoje):
0.1 Vaš OOC nadimak / Discord:TheEP1C#6661
0.2 Datum i vreme kada je bug uočen:4.10.2025
0.3 Server / Lokacija / Situacija:BMRP-Izdavanje tablica
2. Detaljan opis buga
(Napišite jasno i precizno šta se dogodilo.)
2.1 Opis buga: Hteo sam da zamenim tablice i otisao sam do mesta gde je Kupuje/Izdaje registraciona tablica, i kada sam usao na onom markeru za izmenu tablica izaso mi je UI sa mojim tablicama i dugmeta za zamenu regiona , broja ili krajnjih slova , ja sam hteo da sa BG promenim na LE ali recimo kada kliknem na zamenu meni se svaki put oduzme novac recimo da bih dosao od BG do LE trebalo bi previse novca , drugo ako odustanem meni se ne vraca novac vec ostajem bez novca i tablice se vracaju na pocetne. Na snimku se vidi da sam kliknuo jednom i mislio da kada se zacrveni broj da trebam kliktati preko tastature recimo strelice da bi isao gore dole tj menjao ali nista se nije desavalo i menjalo se samo kada kliknem dugme a svaki put oduzelo mi je novac i sa 51 hiljade sam spao na 29 hiljade.
2.2 Kada i kako se pojavljuje: Kada se izmenjuju postojece tablice
2.3 Da li je bug stalno prisutan ili se dešava povremeno: Stalno
2.4 Da li bug utiče samo na vas ili i na druge igrače:
3. Dokazi
(Priložite sve što potvrđuje postojanje buga.)
3.1 Screenshoti / slike:
3.2 Video snimci / replay: https://medal.tv/games/gta-v/clips/leERnKXlQRv3DypD6?invite=cr-MSx1ZVIsMzg3NTcwMzkw&v=71
3.3 Log fajlovi ili error poruke (ako postoje):