Stankela6R
Batonga
Igrač
Reaction score:0
0.1 Osnovni podaci
0.1 Vaš OOC nadimak / Discord: Dragan Vukovic / stankela6969
0.2 Datum i vreme kada je bug uočen: 05/10/2025 oko 2 ujutru
0.3 Server / Lokacija / Situacija: Nije Lokacija
2. Detaljan opis buga
(Napišite jasno i precizno šta se dogodilo.)
2.1 Opis buga: Ja sam Zaposlen u Vladi kao Obezbedjenje Vlade RS,dat mi je cin Javni tuzilac da bi kupio Mercedes AMG posto mi sa nasim cinom nismo mogli,zatim mi je vracen cin obezbedjenje vlade RS i ne mogu sad da pozovem vozilo a treba nam zbog roleple-ya.Ukratko ako moze samo da se stavi vozilo da moze da ga kupi Obezbedjenje Vlade RS
2.2 Kada i kako se pojavljuje
obijes cin npr javni tuzilac da kupis,zatim ti vrate tvoj cin imaces ga na walletu al neces moci da ga pozoves
2.3 Da li je bug stalno prisutan ili se dešava povremeno: Stalno moraju vrv cinovi da se rese
2.4 Da li bug utiče samo na vas ili i na druge igrače: Na mene i moje drugove koji RP-amo vladu RS
3. Dokazi
(Priložite sve što potvrđuje postojanje buga.)
3.1 Screenshoti / slike: Prilozeno je dole
3.2 Video snimci / replay: ///
3.3 Log fajlovi ili error poruke (ako postoje): Nista
0.1 Vaš OOC nadimak / Discord: Dragan Vukovic / stankela6969
0.2 Datum i vreme kada je bug uočen: 05/10/2025 oko 2 ujutru
0.3 Server / Lokacija / Situacija: Nije Lokacija
2. Detaljan opis buga
(Napišite jasno i precizno šta se dogodilo.)
2.1 Opis buga: Ja sam Zaposlen u Vladi kao Obezbedjenje Vlade RS,dat mi je cin Javni tuzilac da bi kupio Mercedes AMG posto mi sa nasim cinom nismo mogli,zatim mi je vracen cin obezbedjenje vlade RS i ne mogu sad da pozovem vozilo a treba nam zbog roleple-ya.Ukratko ako moze samo da se stavi vozilo da moze da ga kupi Obezbedjenje Vlade RS
2.2 Kada i kako se pojavljuje
2.3 Da li je bug stalno prisutan ili se dešava povremeno: Stalno moraju vrv cinovi da se rese
2.4 Da li bug utiče samo na vas ili i na druge igrače: Na mene i moje drugove koji RP-amo vladu RS
3. Dokazi
(Priložite sve što potvrđuje postojanje buga.)
3.1 Screenshoti / slike: Prilozeno je dole
3.2 Video snimci / replay: ///
3.3 Log fajlovi ili error poruke (ako postoje): Nista