J
JeftićN
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
0.1 Vaš OOC nadimak / Discord:JeftićN
0.2 Datum i vreme kada je bug uočen:12.10.2025-UJUTRU OKO 7:45
0.3 Server / Lokacija / Situacija:BMRP-Pocetni stan...
2. Detaljan opis buga
(Napišite jasno i precizno šta se dogodilo.)
-Jutros kada sam usao na server nestale su mi sve pare.Imao sam 32k od prilike kod sebe i 34 na banci.
Kada sam konkretno usao imao sam 20RSD-A i nisam imo onu oznaku koliko para imam na banci .Kada sam provjerio na bankomatu pisalo je da na racunu imam 0 rsd-a.
Kada sam to vidijo uradio sam relog i pojavilo mi se 1061rsd da imam kod sebe,i opet nisam imo banku.Onda sam opet uradio relog i imo sam 560rsda kod sebe.Sada je dosao neki nasumicni lik i dao mi 1001 rsd.I taj bug se desio samo meni nikome vise od mojih prijatelja.
3. Dokazi
-Nemam nikakav dokaz zato sto se to mjenjalo.
-Mozete da vidite da sada imam 1561 rsd imao sam 560 i taj lik mi je dao 1001 to je 1561.
4. Dodatne informacije / napomene
-Nemam nista sto bi moglo pomoci
0.2 Datum i vreme kada je bug uočen:12.10.2025-UJUTRU OKO 7:45
0.3 Server / Lokacija / Situacija:BMRP-Pocetni stan...
2. Detaljan opis buga
(Napišite jasno i precizno šta se dogodilo.)
-Jutros kada sam usao na server nestale su mi sve pare.Imao sam 32k od prilike kod sebe i 34 na banci.
Kada sam konkretno usao imao sam 20RSD-A i nisam imo onu oznaku koliko para imam na banci .Kada sam provjerio na bankomatu pisalo je da na racunu imam 0 rsd-a.
Kada sam to vidijo uradio sam relog i pojavilo mi se 1061rsd da imam kod sebe,i opet nisam imo banku.Onda sam opet uradio relog i imo sam 560rsda kod sebe.Sada je dosao neki nasumicni lik i dao mi 1001 rsd.I taj bug se desio samo meni nikome vise od mojih prijatelja.
3. Dokazi
-Nemam nikakav dokaz zato sto se to mjenjalo.
-Mozete da vidite da sada imam 1561 rsd imao sam 560 i taj lik mi je dao 1001 to je 1561.
4. Dodatne informacije / napomene
-Nemam nista sto bi moglo pomoci