vukmilisavljevic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Poštovanje,
Želeo bih da prijavim mogući bug vezan za sistem zadataka (Quests).
Već oko nedelju dana mi se svakodnevno ponavljaju sledeća dva zadatka:
1. Koverat za Aleks - gamer
Opis: "Preuzmite koverat od Darje i odnesite ga Aleksi."
Iako piše da će zadatak biti dostupan sutra, on se pojavljuje svaki dan. Svakog dana mogu da uzmem koverat od Darje, odnesem ga Aleksi i dobijem nagradu od 10.000 dinara.
2. Narudžbenica od Grada
Opis: "Gradski Asistent - Viktorija ima posao za mene, novu narudžbenicu za posao. Treba otići u gradsku administraciju da je dobijem."
Zadatak se nakon završetka ponovo pojavljuje. Poslovi koje dobijem budu različiti, ali se sam zadatak neprestano vraća i nikada ne nestaje.
Molim vas da proverite da li je u pitanju bug ili je ovako zamišljeno da funkcioniše.
Hvala unapred.
Želeo bih da prijavim mogući bug vezan za sistem zadataka (Quests).
Već oko nedelju dana mi se svakodnevno ponavljaju sledeća dva zadatka:
1. Koverat za Aleks - gamer
Opis: "Preuzmite koverat od Darje i odnesite ga Aleksi."
Iako piše da će zadatak biti dostupan sutra, on se pojavljuje svaki dan. Svakog dana mogu da uzmem koverat od Darje, odnesem ga Aleksi i dobijem nagradu od 10.000 dinara.
2. Narudžbenica od Grada
Opis: "Gradski Asistent - Viktorija ima posao za mene, novu narudžbenicu za posao. Treba otići u gradsku administraciju da je dobijem."
Zadatak se nakon završetka ponovo pojavljuje. Poslovi koje dobijem budu različiti, ali se sam zadatak neprestano vraća i nikada ne nestaje.
Molim vas da proverite da li je u pitanju bug ili je ovako zamišljeno da funkcioniše.
Hvala unapred.