V
Viktor Stojanovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
0.1 Vaš OOC nadimak / Discord: _stojanovic_v_
0.2 Vas InGame ID i InGame nick: 249-526 Viktor Skubi
0.3 Datum i vreme kada je bug uočen: 03:04 posle novog update-a
0.4 Server / Lokacija / Situacija: stan kod kamiondzije "SO Kilovat"
2. Detaljan opis buga
Stan je pokvaren, kada udjem na server ja se inace stvaram u mom stanu i propadnem kroz njega. Kada god ocu da odem na neki sprat ja takodje propadnem i ako je neki veci sprat umrem od pada sa visine. U zgradu mozes da udejs samo kroz vrata i kada udjes vidis kroz zidove i mozes da izadjes kroz iste.Popravite ovaj bug sto pre mozete molim vas jer mi treba skladiste.
2.1 Opis buga:
2.2 Kada i kako se pojavljuje: pojavljuje se uvek od novog updatea
2.3 Da li je bug stalno prisutan ili se dešava povremeno: stalno prisutan od kako se pojavio
2.4 Da li bug utiče samo na vas ili i na druge igrače: utice na sve
3. Dokazi
0.2 Vas InGame ID i InGame nick: 249-526 Viktor Skubi
0.3 Datum i vreme kada je bug uočen: 03:04 posle novog update-a
0.4 Server / Lokacija / Situacija: stan kod kamiondzije "SO Kilovat"
2. Detaljan opis buga
Stan je pokvaren, kada udjem na server ja se inace stvaram u mom stanu i propadnem kroz njega. Kada god ocu da odem na neki sprat ja takodje propadnem i ako je neki veci sprat umrem od pada sa visine. U zgradu mozes da udejs samo kroz vrata i kada udjes vidis kroz zidove i mozes da izadjes kroz iste.Popravite ovaj bug sto pre mozete molim vas jer mi treba skladiste.
2.1 Opis buga:
2.2 Kada i kako se pojavljuje: pojavljuje se uvek od novog updatea
2.3 Da li je bug stalno prisutan ili se dešava povremeno: stalno prisutan od kako se pojavio
2.4 Da li bug utiče samo na vas ili i na druge igrače: utice na sve
3. Dokazi
Untitled - Clipped GTA V with Medal.tv
Watch Untitled by ktorvi77 and millions of other GTA V videos on Medal. #gtav, #grandtheftautov
medal.tv