Caslav Petrovic 248-642

Caslav Petrovic

Caslav Petrovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statički ID
Ime i prezime: Caslav Petrovic
Statički ID: 248-642

2. Godine i datum rođenja
Godine: 36 godine
Datum rođenja: 25. 08. 1990.

3. Fotografije lika
(Ovde ubaci svoje screenshotove iz igre: spreda, levi i desni profil)

Grand Theft Auto V Screenshot 20260825   18590836

Grand Theft Auto V Screenshot 20260825   18595855

Grand Theft Auto V Screenshot 20260825   19003339

4. Pol
Muški

5. Religija
Pravoslavna

6. Nacionalnost
Crnogorska / Srpska

7. Roditelji
Otac: Viseslav Petrovic (preminuo)
Majka: Svetlana Petrovic (preminula)

7.1. Brat/Sestra
Brat: Goran Petrovic
Sestra: Slavica Petrovic

8. Izgled
Stil odevanja: Oblacim se moderno, strogo markirane stvari, sat oko ruke bez preteranog nakita...
Frizura: Dugacka bela kosa sa pundjom na vrhu
Crte lica: Oštre crte, naglašena vilica i dosta ozbiljan pogled. Vidi se na meni da nisam prošao kroz lak život.

9. Karakteristične osobine
Nadrkan pogled, tetovaza oko vrata, istetovirane ruke i noge. Ljubitelj sam tetovaza. U vecini slucajeva reagujem burno, komunikativan i druzeljubiv...

10. Obrazovanje
Srednja masinsko-tehnicka skola ( treci stepen)

11. Stil života (Prošireno)

Odrastao sam u kraju gde covek vrlo brzo nauci da se osloni prvenstveno na sebe. Od malih nogu sam bio okruzen razlicitim ljudima i situacijama koje
su me naucile da budem oprezan, snalazljiv i da dobro razmislim kome mogu da verujem.
Vodim relativno miran zivot. Veci deo vremena provodim radeci i pokusavajuci da obezbedim sebi sto bolju buducnost. Volim automobile, voznju i nocne
izlask, a posebno mi prija vreme provedeno sa ljudima koje smatram bliskim. Nisam osoba koja trazi probleme ali isto tako nisam neko ko ce dozvoliti
drugima da me iskoriscavaju i ponizavaju

Novac mi je vazan, ali ne zbog luksuza, vec zbog sigurnosti. Uvek gledam kako mogu da zaradim nesto sa strane. Spreman sam da radim razlicite poslove
ali se trudim da ne donosim odluke koje bi mogle da mi uniste buducnost.
U drustvu sam uglavnom opusten i komunikativan. Volim da upoznajem nove ljude, ali poverenje ne dajem tako lako. Za mene je najvaznije postovanje.
Ako neko postuje mene, postovacu i ja njega. Kada nekoga smatram prijateljem spreman sam da mu pomognem kad god mogu. Ipak, izdaju tesko zaboravljam.

Slobodno vreme najcesce provodim u voznji, druzenju, odlasku u grad... Volim adrenalin i situacije koje nisu uvek predvidne, ali ne zelim da mi zivot bude zasnovan samo na problemima.
Dugorocno zelim da izgradim stabilan zivot, steknem ugled medju ljudima i jednog dana imam dovoljno novca da ne moram da zavisim ni od koga.
Moj stil zivota predstavlja kombinaciju rada,druzenja, ambicije i zelje za boljim zivotom. Znam da put do uspeha nece biti lak i spreman sam da se potrudim da ostvarim svoje ciljeve.
Najvaznije mi je da ostanem svoj, da cuvam ljude koji su mi vazni i da svaki dan napravim barem jedan korak napred

Personalize

Top Bottom