ODBIJENO Cete

Status
Not open for further replies.
B

bugar

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Naziv familije: Cete
1. Priča vođe
Ja sam Višeslav Bugarinović, poznat kao Cete. Rođen u Čačku, navikao sam odmalena da se snalazim sam. Nikad nisam bežao od posla, ali ni od problema kad zatreba. Godinama sam bio po Beogradu, radio svašta, ali kad su se stvari zakomplikovale, morao sam da se sklonim. Završio sam u Šapcu, gde sam upoznao prave ljude — mirne, ali čvrste, koji znaju kako se radi. Krenuli smo sitno, da testiramo teren, i brzo smo skontali da možemo ozbiljno da radimo ako držimo red.
Sad se vraćam u Beograd s ciljem da ime Cete bude znak za organizaciju, red i poštovanje. Nema potrebe za galamom — posao se radi tiho, ali sigurno.

2. Priče viših zaposlenih
Oni koji su tu od početka znaju pravila — bez priče, bez gluposti. Svako zna svoj deo posla, i ako nešto krene po zlu, rešava se interno. Nema izdajnika, nema improvizacija. Kod nas se zna ko šta radi, i ko ne poštuje red — brzo nauči lekciju.

3. Kako i gde su se sastajali viši službenici?
Na početku smo se nalazili po kafanama i lokalima oko Šapca, gde smo slagali prve planove. Jedna tuča je sve promenila — tad smo videli da mislimo isto i da se držimo zajedno. Od tad, sastanci su kratki, tiši, i uvek na različitim mestima. Nema kamera, nema telefona, sve ide uživo i s merom.

4. Zašto ste odlučili da osnujete familiju?
Jednostavno — da se zna ko vodi igru i da postoji sistem u kome se poštuje red. Nije sve u parama, ima tu i ponosa. Želimo da napravimo ekipu gde svaki član zna da iza sebe ima ljude koji ne beže kad zagusti. Cete postoji da uvede red tamo gde ga nema.

5. Tip familije:
Kriminalna

5.1 Opis RP-a i aktivnosti
Radimo organizovano i planski. Kod nas se zna ko šta radi i zašto.
Legalna strana — firme, vozila, zaštita lokala, transport robe.
Ilegalna strana — preprodaja, reket, posredovanje u poslu koji ne može javno da se priča.
Sve ide pod kontrolom, bez nepotrebnog nasilja. Kod nas nema “divljanja”, sve se radi hladne glave. Cilj nije da pravimo haos, nego da imamo kontrolu i poštovanje.

6. Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji
Trenutno smo manja ekipa, ali svi znaju svoj deo posla. Imamo vozila, kontakte i kanale koji funkcionišu bez šuma. Novi ljudi ulaze polako, samo provereni. Ne jurimo broj, jurimo kvalitet. Fokus nam je da ušemo u Beograd i da polako širimo uticaj, bez velikih priča.

7. Ciljevi i motivacije vaše organizacije
Kratkoročno — stabilnost, sigurni prihodi i dobra reputacija u gradu.
Dugoročno — da Cete postanu ime koje ljudi izgovaraju s poštovanjem. Da budemo organizacija koja ne mora da se dokazuje, nego se zna ko smo. Motivacija nam je da napravimo sistem gde naši ljudi mogu da rade sigurno i bez nepotrebnih problema.

8. Zaključak / rezime / poruka
Kod nas se sve svodi na rad, red i lojalnost.
Ne tražimo pažnju, ne glumimo opasne — kad se pojavimo, znači da je posao već završen.
Ime Cete će se poštovati, ne zato što pričamo o tome, nego zato što delima pokazujemo.
1760226578908

sofija

sofija

Šmeker
Igrač
Reaction score:9
ODBIJENO

Razlog: Kopirana prijava.

Mozete pisati novu prijavu u skladu sa pravilima za 30 dana od odbijanja ove prijave. Ukoliko pre isteka ove zabrane postavite prijavu, bicete sankcionisani.​

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom