ODBIJENO Chapo Muerte 152-730

Status
Not open for further replies.
Chapo DiLauro

Chapo DiLauro

Batonga
Igrač
Reaction score:0
. Prezime, Ime, Statički ID
Ime i prezime: Chapo Muerte

Staticki id:152 730

2. Godine i datum rođenja
Godine: 23
Datum rođenja: 17.9.2003

3. Fotografije lika
(Ovde ubaci svoje screenshotove iz igre: spreda, levi i desni profil)

4. Pol
Muški

5. Religija
Pravoslavna

6. Nacionalnost
Srpska

7. Roditelji
Otac: Nikola Muerte
Majka: Nikolina Muerte

7.1. Brat/Sestra
Nemam brata ni sestru.

8. Izgled
Stil odevanja: Oblacim se moderno, strogo markirane stvari, sat oko ruke bez preteranog nakita...
Frizura: Dugacka bela kosa sa pundjom na vrhu
Crte lica: Oštre crte, naglašena vilica i dosta ozbiljan pogled.

9. Karakteristične osobine
Tetovaza oko vrata, istetovirane ruke i noge. Ljubitelj sam tetovaza. U vecini slucajeva reagujem burno, komunikativan i druzeljubiv...

10. Obrazovanje
Srednja masinsko-tehnicka skola ( treci stepen)

11. Stil života (Prošireno)

11. 1. Rano djetinjstvo (0-3 godine)
Rodjen sam u Beogradu, gde sam proveo svoje prve godine zivota sa roditeljima.Odrastao sam sa roditeljima u porodicnom stanu na Novom Beogradu. Kao mali bio sam veoma zivahno i radoznalo dete.

11. 2. Djetinjstvo (3-12 godina)
U ovom periodu sam se poceo druziti, upoznavati razne prijatelje, ulaziti u sitne svadje, tuce kao....

11. 3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
Poceo sam se dosta menjati. Postao sam samostalniji, ozbiljniji i vise vremena provodio sa drustvom. U skoli sam upoznao nove prijatelje i poceo vise izlaziti napolje. Nakon skole smo se cesto okupljali u kraju, igrali fudbal, vozili bicikle ili igrali videoigre.Poceo sam razmisljati o poslu, novcu, vozackoj dozvoli i tome cime bih se zelio baviti u buducnosti.

11. 4. Mladost (18-30 godina)
Nakon punoletstva usao sam u period života u kojem sam morao brzo odrasti i preuzeti odgovornost za sebe. Nastavio sam se skolovati i traziti posao kako bih mogao samostalno ziveti. U slobodno vreme nastavio sam odrzavati kontakte sa prijateljima i povremeno izlaziti.
Jedan od najtezih perioda u mom zivotu bio je kada su mi preminuli roditelji. Njihov gubitak me veoma pogodio jer sam ostao bez dve osobe koje su mi celi zivot bile najveca podrska. Nakon toga sam se morao nauciti nositi sa tugom, ali i nastaviti dalje sa svojim zivotom.
Vremenom sam postao mnogo samostalniji i ozbiljniji. Poceo sam vise ceniti porodicu, prijatelje i ljude koji su bili uz mene. Radio sam, brinuo o sebi i pokušavao izgraditi stabilan zivot. Iako je bilo teskih trenutaka, nisam odustajao i trudio sam se iz svakog problema izaci jaci.
Do tridesete godine postao sam zrelija i odgovornija osoba. Imao sam jasnije ciljeve za buducnost i zelio sam stvoriti miran i stabilan zivot, ali i sacuvati uspomenu na svoje roditelje.

11. 5. Zrelost (30-60 godina)
U ovom periodu odrzavao sam bliske odnose sa prijateljima i ljudima kojima sam verovao. Nakon svega sto sam prosao, posebno gubitka roditelja, mnogo vise sam cijenio porodicu, zdravlje i vrijeme provedeno sa dragim ljudima.
Postao sam odgovorniji i smireniji u donosenju odluka. Naucio sam da ne reagujem impulsivno na probleme, vec da pokucam pronaci najbolje resenje. Slobodno vreme koristio sam za putovanja, druzenje, odmor i svoje hobije.

12. Sadašnje vrijeme - Kako lik sad živi
Uspeo sam otvoriti svoj prvi Biznis. Preprodajem auta i imam auto plac. Zaradjujem velike pare, ulazim u mutne vode i upoznajem ljude koji su mi od znacaja. Živim životom koji sa sobom nosi mnogo rizika ali i velike nagrade.Imam ženu,troje djece i veliku kuću.

13. Planovi za budućnost
Planiram da nastavim ovim poslom dok još mogu i kasnije da jedan od mojih sinova nasledi porodični posao.

14. Zaključak (Suština i sposobnosti)

Analitički genije: Uvjek nalazim više opcija nego što mi je ponudjeno.

Majstor logistike:Često organizujem uvoz i izvoz razne robe bez ikakvih problema.

Diploma iz senke: Lako nagovaram ljude na razne stvari i znam da čitam ljude.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Reaction score:79
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja:
Biografija nije odobrena jer sadrži više nelogičnosti i elemenata koji nisu dovoljno realistični za RP okruženje servera.

Pre svega, ime „Chapo Muerte“ ne deluje kao realistično ime i prezime karaktera, već više kao nadimak ili alias. Potrebno je koristiti odgovarajuće ime i prezime u skladu sa pravilima servera.
Takođe, životna priča nije usklađena sa trenutnim godinama karaktera. Lik ima 23 godine, dok su u biografiji opisani periodi života nakon 30. godine kao da su se već dogodili. Pored toga, u sadašnjem vremenu se navodi da lik ima ženu, troje dece i veliku kuću, ali za te okolnosti nema nikakvog prethodnog razvoja u životnoj priči.
Pojedini delovi karaktera su takođe previše idealizovani, posebno opis sposobnosti poput „analitičkog genija“, „majstora logistike“ i osobe koja lako organizuje uvoz i izvoz robe. Potrebno je dodati realna ograničenja, mane, životne probleme i konkretne događaje koji su doveli do tih sposobnosti.
Preporuka je da se biografija ponovo razradi od početka, sa realnim imenom i prezimenom, usklađenim godinama i jasnijim životnim putem karaktera.

Zahtev poslati ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom