Androx
Mangup
Igrač
Reaction score:7
1. Priča vođe
Moje ime je Andrija Cvetković, imam 20 godina. Dugo sam prisutan na ulicama grada i video sam kako se prave i padaju mnoge familije. Nikada nisam bio neko ko ide sam — uvek sam verovao u ekipu, u porodicu. Zato sam odlučio da formiram Crne Vukove.
Cilj mi je da okupim ljude koji razumeju šta znači lojalnost i poštovanje. Da napravimo jak čopor koji stoji jedni uz druge i ne beži od problema. Vukovi uvek love zajedno — tako i mi planiramo da gradimo svoj put na ulici.
2. Priče viših zaposlenih
Ljudi koji će biti deo rukovodstva su osobe koje poznajem duže vreme kroz RP i realno imaju iskustva u vođenju i organizovanju akcija. To su ljudi koji znaju kako da razmišljaju timski, poštuju dogovore i znaju kako da vode svoj deo posla u organizaciji.
3. Kako i gde su se sastajali viši službenici?
Prvi sastanci Crnih Vukova održani su u napuštenim skladištima na ivici grada. To je bilo naše mesto mira i tišine, daleko od očiju policije i radoznalih prolaznika. Tu su se donosile odluke, delili zadaci i postavljali temelji familije.
4. Zašto ste odlučili da osnujete familiju?
Želja je da se napravi organizovana, ozbiljna i aktivna ekipa koja zna kako da igra RP i stvara priče. Ne želimo da budemo samo još jedna grupa, nego prepoznatljivo ime u gradu. Crni Vukovi nisu obična familija — oni su bratstvo.
5. Tip familije
Kriminalna familija
5.1 Detaljan opis RP-a (legalne i ilegalne aktivnosti):
Crni Vukovi se kreću u senci — vešto i tiho.
- Ilegalne aktivnosti: organizovana prodaja oružja, krijumčarenje, pljačke, otmice, pranje novca i saradnja sa drugim grupama u kriminalnom podzemlju.
- Legalne aktivnosti: vlasništvo nad radnjama, zaštitarski poslovi, prevoz robe i organizovanje legalnih događaja kako bi se prikrili tragovi od ilegalnih poslova.
6. Opis trenutnog stanja u organizaciji
Organizacija je trenutno u fazi formiranja, ali jezgro čopora je već okupljeno. Članovi imaju iskustva iz drugih familija i organizacija (bio sam deo Zemunskog klana i još jedne grupe, gde sam stekao mnogo iskustva). Fokus je na kvalitetu, ne na kvantitetu.
7. Ciljevi i motivacije organizacije
- Stvoriti jaku i stabilnu familiju zasnovanu na poverenju i lojalnosti.
- Ojačati prisustvo na ulicama i postati prepoznatljivo ime u RP svetu.
- Držati balans između legalnih i ilegalnih aktivnosti kako bi familija opstala dugoročno.
- Poštovati RP i pravila servera i stvarati zanimljive scene za sve učesnike.
8. Zaključak / Rezime / Poruka
Crni Vukovi nisu tu da naprave haos bez razloga — mi smo tu da ostavimo trag. Kod nas je svako deo čopora i niko nije sam. Ako si sa nama, imaš porodicu. Ako si protiv nas… znaš kako vukovi rade.