ODBIJENO Cupony Belaybeg 938-045

Status
Not open for further replies.
Cupony

Cupony

Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID) Belaybeg Cupony 938-045
2. Godine i datum rođenja: 11.januara.1992 Sarajevo
3. 3 Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
Snapshot

4. Pol: Musko

5. Religija: Islam

6. Nacionalnost; BiH - Sarajlija

7. Roditelji (Puno ime) Otac: Latif Begic-Belaybeg Majka: Ermina Begic-Belaybeg,

7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom) Sin jedinac

8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica) Sve zavisi do ambijenta situacije i trenutnog drustva. Posao poslovno odjelo, Vani, posto sam u treningu na ulici lakse neke Sportske Trenerkice kompleti, kad se ide na golf lagodnije neke lakosta demperci, eventualno sako preko. Hocu reci nema neki poseban stil vec, ono ako mi se vozi motor tu su odjelo kaciga, ako je auto lagani frzi na stranu, nebitno kako sam obucen sorc, trik majica, trenerka, odjelo sta god da je. Dok u kuci nista me ne zanima ni frizura ni odjeca, al sto bi mi sarajlije rekli nista me ne zanima samo nek je sorc. Crte lica sta reci jbg godine cine svoje koja bora vise al uvjek sam nasmijan uvjek za salu, neku avanturu po kaficima, pijanke, zajebancija, belaji sto bi rekli, al kad je gusto pobiti se za sekundu. Izaci u grad i ko gospodin a i ko prosijak, ma zavisi kakva ekipa te poziva u grad.

9. Karakteristične osobine (madeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo) Ima svega, najvše tetovaza koje to prikrivaju, tako da nebi o njima pricao jer bude neke stare slike, iz mladosti.

10. Obrazovanje: Fakultetski obrazovan.

11. Stil života: Gledam da svakim danom budem bolja verzija sebe i uspjevam u tome dugi niz godina...

11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine) E da pocnemo tamo gdje je sve i pocelo puno prije mog rodzenja, nekih par stotina godina nazad, tamo uvrijeme Osmanskog Carstva i begova na balkanskim prostorima postojase jedno prezime porijeklom iz Turske Cupohoglu koje se mjenjalo vise puta kroz historiju i njena desavanja, do pocetka Austro ugarske vladavine gdje je pocelo i zavrsilo na Belaybeg, samim tim prvo bitno prezime Cupohoglu je uticalo od strane moga oca i na moje sadasnje ime Cupony.
E sad ovako Belaybeg je stara Sarajevska Begovska Familija, u kojoj sam ja rodjen 11.januara.1992 godine. Tako da za period od rodjena do svoje trece godine, nemam sta puno reci, kad se ni sam ne sjecam. Roditelji su govorili da sam bio bas zivahan ko djete.

11.2. Detinjstvo (3-12 godina) E u ovom periodu od nekig 5-6 godina se vec mogu pocet sjecati da bio sam pravi Belajsuz, da su mi svi govorili " E bas ti ide, prezime uz karakter. Ko i sva djeca bio sam znatizeljan da me sve zanima uvjek odlican ucenik al problematican.

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina) E dolazak i puberteta joj znamo svi kakavi smo bili, neki su se vec poceli isticati svako u svom svjetlu nasli neke obaveze gdje se vidi iza 18, ja nikako da se odlucim pa nastavim na sve strane ima me svugdje i nema me nigdje. 15 godina zivota pocinju najludje godine, prvi belaji prvi uspjesi, porazi, povratci prve ljubavi i tako broj ta brojem puta. Tada svatim svatim da je moje da budem borac kroz zivot i sam sebi postavim ciljeve i rjesavam jedan po jedan, zivot je borba i prihvatam izazove koji bili i koji dolaze i dan danas al samo sad puno zrelije.

11.4. Mladost (18-30 godina) Taj period je bio onaj gdje sam poceo vrucom glavom do svoje 15 godine kada sam upoznao svoju sadasnju zenu, pa hajmo reci malo ohladio glavu, al nikad nisaam odustajao od skole i znanja, ali ni dorbe sa zivotom, 22 se zenim jos se vise hladim, opet je tu bilo neki problemcica belaja jer problemi dolaze sami i kad ih ne trazite, prekretnica dolazi u 23 godini kada sobijam sina kojem dajem ime Erkony Belaybeg iz imena moje majke Ermine. Pocinje se razmisljati samo o biznisu i parama kako steci sto vise za njegovu buducnost, da ne nosi oziljke iz mladosti koje sam ja dobio, sa 25 godina dolazi i Cerkica koja Dobija ime po mom ocu Latifu i Lamy Belaybeg tada sam dao jos jaci gas u borbi kroz zivot.

11.5. Zrelost (30-60 godina) Pa ta zrelost je igrom slucaj pocela puno prije 30 godine tako da sa u svojih 34 godine dolazim u Beograd sa porodicom da zivim i razvijam biznis iz svog znanja, pratim Erkonya jer vec vidi se da je Belaybeg i pravi belaje po ulici gledam da ga na vrijeme naucim svemu jer vremena koja dolaze u buducnosti su sve teza i teza.

11.6. Starost (60–80 godina) Jos daleko od 60te, tako da ko ziv ko mrtav do tada. Ali ako je dozivim gledat cu da to bude miran stil zivota, naj jednostavniji sto dalje od ljudi, kao iz knjige Starac i more, starac odabrao more ja cu odabrati planinu i zivjeti svoj zivot na svoj nacin.

11.7. Starost (80+ godina) Ma bjezi sta 80+ 80 je tamam .

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi: Zivi odlicno, najnormalnije u svakom obliku, pare se vrte odlaze i dolaze biznis ide, ima se i vise nego za svoje potrebe, al nikad dosta. Jer postavljajuci sebi nove ciljeve dobijam volju i smisao za borbu koju treba voditi do kraja zivota jer ako si borac nema nazad nema predaje. Ili jesi ili nisi..

13. Planovi za budućnost: Planova ima na pretek, uvjek se upoznaju nova imena, novi putevi novca, protoci informacija od esavanjima po gradu i na trzistu, novi posllovni biznis ideja, sta reci idemo da oborimo rekorde i postavimo standarde..

14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...): Pa ono nezna nista, al u stvari zna sve, i kada nije tu, tu je. Nesme nista ali drugi za njega smeju sve. Kroz sve kanale pusta da gradom odzvanja to Cupony Belaybeg covjek iz raje. Prave raje.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:64
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA

Poreklo lika i životni razvoj su delimično lepo objašnjeni.
Potrebno je jasnije odvojiti životne periode i konkretnije objasniti čime se lik zapravo bavi i od čega živi. Takođe, određeni delovi priče i formulacije trenutno više deluju kao nadimci i kafanske fraze nego kao realistično predstavljena RP biografija.
Ime karaktera nije u skladu sa pravilima servera i realističnim RP okruženjem. Ovo je nadimak ne realistično ime

Prijavu poslati ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom