ODBIJENO David Spidfajter | 219-792

Status
Not open for further replies.
D

David Spidfajter

Gost Prestolnice
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
Prezime i ime + Statican (ID): David Spidfajter | 219-792

Godine i datum rođenja:
18 godina | 08.02.2008
Fotografije lika:
MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260610144153573
MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260610144255887
MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260610144316787

Pol: Muski

Religija: Pravoslavna

Nacionalnost: Srbin/Francuz

Roditelji: Otac Antonio Spidfajter, majka Ivana Panic

7.1. Braca / sestre:
Nemam rodjene brace ni sestara, ali ljude sa kojima sam odrastao gledam kao porodicu.

Izgled:

Visok oko 175cm, vitke ali jake gradje. Uvijena bela kosa, uredan izgled i dosta tetovaza po telu. Vecinom delujem mirno dok ne dodje do problema.

Stil oblacenja:

Najvise nosim sportsku garderobu ili sportski elegantno. Volim dobre patike, dukseve i trenerke, ali ne volim da previse privlačim pažnju izgledom.
Obrazovanje:

Zavrsio sam srednju skolu. Nikad nisam bio nesto vezan za knjigu i teoriju, vise sam ucio kroz zivot, ljude i iskustvo.

Stil zivota:
Zivim brzo, ali gledam da uvek imam kontrolu nad sobom i situacijom. Trudim se da budem disciplinovan, redovno treniram i ne volim da gubim vreme na gluposti. Ne pijem i ne koristim drogu jer volim da mi glava bude cista.

ZIVOTNA PRICA

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Rodjen sam u Beogradu. Otac mi je iz Francuske, a majka iz Srbije. Od malena sam odrastao uz obe kulture i naucio da postujem porodicu i rec koju das.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Detinjstvo sam provodio izmedju Beograda i Francuske. Cale me je još kao klinca ucio da covek mora da stoji iza svojih postupaka i da ne okrece ledja ljudima koji su uz njega. Dok su druga deca jurila fudbal po kraju, mene su vise zanimali razgovori starijih i nacin na koji funkcionisu ozbiljne price i poslovi.

11.3. Tinejdzerske godine (12–18 godina)
Kako sam rastao, poceo sam da upoznajem razne ljude i da ulazim u ozbiljnije price. Naučio sam kome moze da se veruje, a kome ne. Bilo je situacija koje su me dosta promenile i naterale da brzo sazrim. Posle nekog vremena sam shvatio da u zivotu moraš da ostanes hladne glave i da ne pokazujes slabost pred svakim.

11.4. Mladost (18–19 godina)
Sa 18 godina sam poceo samostalno da gradim svoje kontakte i da se snalazim bez pomoci drugih. Gledam svoja posla i trudim se da uvek budem korak ispred. Ne volim buku ni paznju, vise volim da ljudi znaju za mene preko dela nego preko price.

Sadašnje vreme — kako lik sada zivi
Danas zivim mirno i držim mali krug ljudi oko sebe. Ne verujem lako svima i gledam da budem okruzen ljudima koji postuju mene kao što ja postujem njih. Bavim se poslovima gde su poverenje i brzina najbitniji.

Planovi za budućnost
Plan mi je da jednog dana napravim ozbiljan i legalan posao koji će povezati ljude i kontakte iz Francuske i Srbije. Ne zanima me da budem poznat po problemima, nego po tome što sam napravio nesto svoje.

Zakljucak (sta lik zna, sme itd.)

Sustina licnosti:

Lojalan, smiren i razmišlja pre nego sto napravi potez. Ne voli izdaju i teško oprasta nepostovanje.

Zna:
Da proceni ljude, da pregovara i da ostane pribran pod pritiskom.

Sme:
Da rizikuje kada misli da je nesto vredno toga i da zastiti ljude do kojih mu je stalo.

Ne sme:
Da okrene ledja porodici i ljudima koji su bili uz njega kada je bilo najteze.

SAZETAK

David Spidfajter je momak koji je odrastao izmedju dve kulture i rano naucio kako funkcionise zivot. Kroz razna iskustva postao je ozbiljniji nego vecina svojih vrsnjaka. Ne voli mnogo da prica o sebi, ali ljudi koji ga poznaju znaju da drzi do postovanja, lojalnosti i svog imena.

Attachments

• MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260610144153573.png
    MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260610144153573.png
    1.8 MB · Views: 5
Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:67
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja:

Prezime Spidfajter nije balkansko ni francusko prezime. Potrebno objasniti poreklo prezimena ili promeniti prezime u realno srpsko/francusko prezime.
Sa 18 godina ne može imati "mnogo životnog iskustva", "kontakte", "ozbiljne priče" i delovati kao iskusan čovek. Previše je zreo za svoje godine.
Nije objašnjeno čime se trenutno bavi. Piše samo "bavim se poslovima gde su poverenje i brzina najbitniji", što je previše neodređeno.
Detinjstvo i tinejdžerski period su previše kratki i puni opštih fraza, bez konkretnih događaja.
Fale mane karaktera. Deluje previše savršeno.
Ne postoji nijedna ozbiljna prepreka, problem ili događaj koji je oblikovao karakter.
Potrebno detaljnije objasniti vezu sa Francuskom (gde je živeo, koliko dugo, da li zna jezik itd.).

Prijavu poslati ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom