ODBIJENO Deni North 883-462

Status
Not open for further replies.
D

Deni North

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan ID:
Deni North 883-462

2. Godine i datum rođenja:
Imam 31 godinu, rođen sam 14.2.1995.
3. Fotografije lika:
MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260513171635751

MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260513171641091

MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260513171654751

4. Pol:
Muški

5. Religija:
Pravoslavac

6. Nacionalnost:
Srbin / Britanac

7. Roditelji:
Otac mi se zove Richard North, Englez je i bivši pripadnik britanske vojske. Ceo život je bio ozbiljan, hladan i disciplinovan čovek.
Majka mi se zove Milena North, devojačko Petrović, iz Srbije je i pre nego što se udala radila je kao medicinska sestra.

7.1. Braća / sestre:
Nemam braće ni sestara.

8. Izgled:
Visok sam oko 188 cm, treniram godinama pa sam fizički dosta spreman.
Imam kratku smeđu kosu, urednu bradu i tamnije oči.
Najčešće nosim skupu garderobu, jakne, satove i naočare.
Ne volim da previše privlačim pažnju, ali volim da izgledam sređeno i ozbiljno.
Na vratu imam tetovažu, a po telu nekoliko ožiljaka iz prošlosti.

9. Karakteristične osobine:
Imam ožiljak ispod rebara koji sam dobio tokom jednog obračuna u Meksiku dok sam radio za kartel.
Po rukama imam još nekoliko manjih ožiljaka od vojnih obuka, tuča i života koji sam vodio.

10. Obrazovanje:
Osnovnu školu završio sam u Beogradu, a kasnije sam se sa ocem preselio u Englesku gde sam nastavio školovanje.
Tamo sam završio vojnu akademiju i razne specijalne obuke za taktiku, borbu i oružje.
Pored toga trenirao sam MMA i druge borilačke sportove.

11. Stil života:
Vodim život koji sa strane izgleda mirno i luksuzno, ali iza svega stoji dosta ozbiljna prošlost.
Odrastao sam uz oca koji me je naučio disciplini i tome da nikada ne pokazujem slabost pred drugima.
Volim skupe automobile, ozbiljne poslove i miran život bez previše buke.
Većina ljudi me zna kao hladnog i smirenog čoveka koji retko priča o sebi, dok mali broj ljudi zna šta sam radio u Meksiku i kroz šta sam prošao.
Bolest moje majke promenila mi je pogled na život i zbog nje sam se vratio u Beograd kako bih bio bliže porodici.

11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine):
Rođen sam u Beogradu kao dete srpske majke i oca Engleza.
Majka je bila uz mene od malena i učila me srpskim običajima i veri, dok je otac zbog vojske često bio odsutan.
Još kao mali navikao sam na disciplinu i stroga pravila.

11.2. Detinjstvo (3-12 godina):
Detinjstvo sam proveo između Srbije i Engleske.
Otac je bio veoma strog i tražio poštovanje i disciplinu, dok je majka bila dosta mirnija.
Zbog čestih selidbi brzo sam naučio da se prilagođavam ljudima i okolini.
Bio sam dosta ozbiljniji od svojih vršnjaka i uglavnom sam se oslanjao sam na sebe.

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina):
Tokom života u Engleskoj počeo sam da upadam u loše društvo i često sam ulazio u probleme.
Otac je to primetio na vreme i usmerio me ka vojnom životu i treninzima.
Počeo sam ozbiljno da treniram borilačke veštine i pokazao talenat za borbu, taktiku i rukovanje oružjem.
Školu sam završio, ali sam znao da nikada neću živeti običan život.

11.4. Mladost (18-30 godina):
Nakon završene vojne obuke pridružio sam se specijalnim jedinicama gde sam učestvovao u ozbiljnim operacijama.
Zbog iskustva i sposobnosti prekomandovan sam u Meksiko kao deo međunarodne operativne grupe.
Tamo sam upoznao brutalnu stranu kartela i vrlo brzo ušao u njihov svet.
Radio sam obezbeđenje transporta, zaštitu ozbiljnih ljudi i razne poslove o kojima se javno ne priča.
Vremenom sam stekao kontakte, reputaciju i ozbiljan novac, ali sam stekao i dosta neprijatelja.
Kada sam saznao da mi je majka teško bolesna, odlučio sam da napustim Meksiko i vratim se u Beograd.
Po povratku sam počeo da gradim svoje poslove po Balkanu dok sam paralelno održavao kontakte sa ljudima iz kriminalnog sveta.

12. Sadašnje vreme — kako sada živim:
Danas živim u Beogradu i vodim luksuzan život, ali samo prijatelji i mali broj ljudi zna čime se zapravo bavim.
Zvanično se bavim privatnim poslovima, obezbeđenjem i transportom, dok iza svega postoje i drugi poslovi o kojima ne pričam mnogo.
Ljudi me uglavnom vide kao ozbiljnog i smirenog biznismena, ali moja prošlost i veze sa ljudima iz Meksika i dalje postoje.
Veoma sam oprezan kada su ljudi u pitanju i retko kome verujem.

13. Planovi za budućnost:
Planiram da proširim svoje poslove po Balkanu i napravim ozbiljnu organizaciju koja će imati uticaj i u legalnom i u ilegalnom svetu.
Želim da obezbedim miran život svojoj majci i ljudima kojima verujem, a pored toga planiram da nastavim sa treninzima i razvijam svoje legalne poslove.

14. Zaključak:
Kroz život sam naučio da ne verujem svakome i da su lojalni ljudi danas retki.
Za svoje prijatelje sam uvek tu i poštujem svakoga ko je iskren i korektan prema meni.
Što se posla tiče, volim da sve bude ozbiljno i bez puno priče.
Ne podnosim izdaju i ljude koji glume nešto što nisu.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:64
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA

Određeni delovi priče trenutno deluju previše filmski i nerealistično za realism RP okruženje servera. Posebno se to odnosi na deo vezan za specijalne jedinice, međunarodne operacije i direktnu povezanost sa kartelima u Meksiku.
Karakter trenutno poseduje previše ozbiljnog iskustva i sposobnosti za jedan RP lik, zbog čega ostavlja utisak preterano “OP” i akcijski orijentisanog karaktera.
Preporuka je da se: karakter dodatno prizemlji kroz realnije granice i mane, smanji direktna povezanost sa kartelima, ublaži vojna/specijalna prošlost

Prijavu poslati ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom