ODBIJENO Deni Petrović 883-462

Status
Not open for further replies.
D

Deni North

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statički ID
Ime i prezime: Deni Petrović
Statički ID: 883-462
2. Godine i datum rođenja
Godine: 31 godina
Datum rođenja: 14.03.1995.
3. Fotografije lika
MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260513171635751

MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260513171641091

MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260513171654751

4. Pol

Muški

5. Religija

Pravoslavna

6. Nacionalnost

Srpska

7. Roditelji

Otac: Milan Petrović
Majka: Snežana Petrović

7.1. Brat/Sestra

Nemam braću ni sestre. Veći deo života proveo sam uz ljude iz kraja i društvo sa ulice, tako da sam njih više gledao kao porodicu nego bilo koga drugog.

8. Izgled

Stil odevanja: Volim modernu i skuplju garderobu, uglavnom trenerke, jakne i satove. Ne volim da izgledam kao klasičan kriminalac koji se previše ističe, ali volim da se vidi da držim do sebe.
Frizura: Kratka tamna kosa i uredna brada.
Crte lica: Ozbiljan pogled, sitni ožiljci od mlađih dana i nekoliko tetovaža po licu i vratu.

9. Karakteristične osobine

Tetovaže: Imam nekoliko sitnih tetovaža po licu i vratu koje me podsećaju na period života kroz koji sam prošao.
Smirenost: Ne volim da pravim scene i retko kad gubim kontrolu. Naučio sam da se većina problema rešava hladnom glavom.
Nepoverenje: Veoma teško verujem ljudima jer sam kroz život mnogo puta bio izdan ili iskorišćen.

10. Obrazovanje

Završio sam srednju školu u Beogradu, a kasnije i policijsku obuku preko preporuke drugara koji je već radio u službi.

11. Stil života (Prošireno)
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)

Rođen sam u skromnoj porodici gde nije bilo mnogo para, ali su se roditelji trudili da mi ništa ne fali.

11.2. Detinjstvo (3-12 godina)

Kao mali bio sam veoma nemiran i tvrdoglav. Više vremena sam provodio napolju nego kod kuće. Uvek sam upadao u neke sitne probleme, tuče i gluposti po kraju.

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)

Tokom tinejdžerskih godina upao sam u loše društvo i počeo da se bavim sitnim kriminalom zbog para i uticaja ljudi oko sebe. Tuče, krađe i problemi sa zakonom postali su deo svakodnevice. Vremenom sam naučio kako funkcioniše ulica i kako da se snađem bez ičije pomoći.

11.4. Mladost (18-30 godina)

Preko drugara Dada Gmb dobio sam priliku da uđem u policiju i pokušam da promenim život. Posao sam radio ozbiljno i vremenom napredovao do mesta zamenika načelnika UKP-a. Iako sam imao dobru poziciju, brzo sam video koliko je sistem pokvaren i kako ljudi koji rade pošteno često ostanu izdani ili iskorišćeni. Posle svega toga, ja i nekoliko bivših kolega iz policije vratili smo se kriminalu jer smo izgubili veru u sistem i shvatili da na ulici nekad ima više poštenja nego među ljudima u odelima.

12. Sadašnje vreme — Kako lik sada živi

Danas živim mirnije nego ranije, ali sam i dalje povezan sa kriminalnim svetom. Većinu vremena provodim sa malim krugom ljudi kojima verujem. Ne volim nepotrebne sukobe i trudim se da sve rešavam dogovorom pre sile.

13. Planovi za budućnost

Plan mi je da napravim stabilan posao i obezbedim sebi i ljudima oko sebe normalan život bez stalnih problema i okretanja preko ramena.

14. Zaključak (Suština i sposobnosti)

Dobro poznajem i ulicu i način na koji funkcioniše policija. Naučio sam da ostanem smiren pod pritiskom i da razmišljam nekoliko koraka unapred pre nego što napravim potez. Ne volim nepotrebne probleme niti pažnju, ali znam da se snađem kada situacija postane ozbiljna. Ljude procenjujem kroz dela, ne kroz priču, i poverenje dajem veoma teško.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:66
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja:

Nerealno je da osoba koja je tokom tinejdžerskih godina imala probleme sa zakonom, bavila se krađama i sitnim kriminalom, kasnije preko preporuke poznanika ulazi u policiju bez detaljnog objašnjenja kako je prošla bezbednosne provere i kako je uspela da izgradi karijeru u službi. Opisati bolje
Prelazak od sitnog kriminalca do zamenika načelnika UKP-a opisan je kroz svega nekoliko rečenica i nije dovoljno razrađen. Potrebno je detaljnije opisati školovanje, policijsku karijeru, napredovanje.
Deo u kojem karakter postaje zamenik načelnika UKP-a, a zatim se vraća kriminalu, deluje veoma nerealno i nije dovoljno objašnjen. Potrebno je mnogo detaljnije razraditi motive, okolnosti i posledice takve odluke.
U biografiji nedostaju konkretni događaji, uspesi, padovi i posledice koje su oblikovale karakter. Veći deo priče svodi se na kratke tvrdnje bez detaljnog razvoja.
Karakter poseduje veliko iskustvo u kriminalu i policiji, ali nema dovoljno izraženih mana, slabosti i ličnih problema koji bi ga učinili realističnijim.
Nije objašnjeno kada je napustio policiju, pod kojim okolnostima, da li je dobio otkaz, dao otkaz ili bio procesuiran zbog svojih postupaka.

Poslati nov zahtev za 7 dana

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom