NA RAZMATRANJU Dobio sam demorgan i pacifistu iz nepoznatog razloga , al ajde to manje vise . Problem je u tome sto su mi oduzeti predmeti u vrednosti preko 5miliona

D

Dragoljub

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Dragoljub Rastamancic
- Vaš ID
677-683
- ID prekršioca
Sasa Markovic
- Vreme prekršaja
Nepoznato
- Opis situacije
Oduzete ilegalne stvari na klosarsku foru.
- Dokazi
kakvi dokazi nemam nistta kod sebe pise mi da su oduzeti predmeti jer sam napustio server u lisicama a nisam .
Nemaa snimka na forumu nema nicega kao me specao i onda jailo posle dan ? pa sto me nije odma smeker jailo ili tpo da me pita u cemu je problem a ne ovako kao klosar cekao da prenesem stvari u inventori i odem da odmorim malo i jaila me??? Zahtevam da mi se vrate stvari svi panciri , svi revovi mk2 i combat mg , sva droga imao sam preko 20 brainova kod sebe ukupan loot preko 4m mi je oduzeo zasto? Sasa Markovic me jailo i zahtevam da vrati sve! Lik je vrv drugar sa tim nekim kog sam ubio i samo je cekao da napunim inventori da me jaila , klosarskaa fora i to niko ne moze da ospori. vracajte stvari ili kvitam ovaj server ne interesuje me nista vise. Sa sobom cu povuci takodje ljude pa vi jailajte tako kao stoka na foru umesto da tpate igracaa koji je tu preko 15 saati dnevno i dovodi nove ljude na isti taj server i vidite odma u cemu je problem . Nemam komentara za ovaj klosarski potez. Mogao je da me jaila tad kad me speco a ne ovako kad napunim inventori stvarima i onda me jaila namerno da bi izgubio sto vise stvari. Stvari nazad zahtevam !

D

Dragoljub

Gost Prestolnice
Igrač
Odobrite masovne racije ljudima na kuce na kola na sve zivo, ljudi moraju da se snalaze kako znaju i umeju i jos ovakvu foru odradite , Ma daj bre . Ne moze covek nista vise na serveru da radi sem da ide i peca ko npc ili vozi kamion ko u eurotruck simulator. Terate ljude koji su tu od pocetka , koji su dobri sa svima skoro . Razocaran sam i iskreno tuzan na sta se sve ovo svodi .

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Prva stvar prekini pisat tim nekim uličnim huliganskim street slengom.
Napiši lijepo ko educirani čovjek.

I dostavi sliku kazne ne znamo o čemu se radi.

Personalize

Top Bottom