P
pvkelic333
Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 19, 2026
Poruka:5
Reaction score:0
Poena:5
- - Vaš ID
- 573 118
- - In-game nickname admina
- deker willa marko eric
- - Razlog kazne
- ohladi
- - Datum i vreme kazne
- neznam
- - Kratak opis situacije
- draga administracijo prvo hvala na pregledu i odvojenom vremenu za prgled ovog zahteva ja bi hteo da vam se izvinim ja sam na ovom serveru sa drugovima proveo prakticno jedan deo zivtota i lepo mi je bila ja sam andrej todorovic dobio sam perma ban zato sto sam reko dekeru da je tastatura mafija i znam pogresio sam u tom trenutku sam bio takav bezobrazan i drsak i recicu vam jedan deo mog zivota tad kada sam ja to reako ja sam bio jako iznerviran milim nemogu da prenesem tu emociju vopste moji roditelji su se svadjali a ja pokusavajuci da to nesujem sam ulazio i sobu i igrao vas server bmrp stavim slusalice i opustim se u igricu sve je bilo uredu dokle jednog trenutka mi mama nije usal u sobu i sapstila da je raskinula sa tatmom ja sam tad bio jako tuzan i pogodilo me je to igrao sam vas server jel kad udjem kao da je pravi zivot pobegnem od svih problema i zezam to tog jednog trenutka kad sam uradio mass dm i deker veliko moje postovanje prema njmu me nije stavio u jail po pravilima ja sam se tad izervirao isap iz takta i uvredio ga sto se vise nikad nece desiti jer u tom trenutku sam samo izlazio napolje sa drugovima i igrao bmrp kad sam dobio perma ban nisam mogao bez vaseg servera pa sam kupi vise akaunta igrao sam pa me uhvate do sad dokle postovani marko erric mi nije uleteo u susret ja sam se izvinio i on mi je reako da napisem zalbu ova prica nije istinita i ja vas molim willa deker dajte mi sansu molim vas vi neznate kako bi mi to znacil podelio sam ovu pricu sa vama samo da ukapirate kroz sta ja prolazim i da mi vi mnogo pomoazete i molim vas da me unbanujete da mi date drugu sansu nece se vise ovo dogadjai hvala vam puno unapred pozdrav i ugodan dan
- - Screenshot kazne
- izvinjavan se nemam screen ako bude trabao nabavi cu ga ja sam 573 118
pozz