ČEKA ISPRAVKE Filip Makedonac ( 243-555)

M

makeedonac

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Prezime, Ime, Statičan (ID):
Filip Makedonac (243-555)

2. Godine i datum rođenja:
27 godine, 20.2.1999

3. Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil):
1776448558725
1776448579554
1776448613610

4. Pol:
Muški

5. Religija:
Pravoslavac

6. Nacionalnost:
Srbin

7. Roditelji (Puno ime)
Otac: Momcilo Makedonac i Natasa Makedonac.

7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom):
Nemam brace ni sestara.

8. Izgled
Stil odevanja:Volim da oblačim navijačke stvari koje koristimo na sjevernoj tribini.Najčešće me možete videti u bijelom duksu,u običnoj trenerci i patikama za trčanje.
Frizura:Kraće ošišana kosa,uvjek čista sa sredjenim brkovima.
Crte lica:Oštre crte lica,oštar pogled i mali nos.

9. Karakteristične osobine
Modrice i Ožiljci: Imam par modrica i ožiljaka sa utakmica na severnoj tribini.
Tetovaže:Imam par tetovaža iz mladjih dana,poput face svoje majke,zmaja i medusu.
Smirenost:Veoma sam relaksiran i rijetko se derem.

10. Obrazovanja
Srednja tehnička škola u Beogradu.

11. Stil života

11. 1. Rano djetinjstvo (0-3 godine)
Rodjen sam u Podgorici,u montažnoj kući u malom naselju.Jedino se od tada sjećam mog psa bleka.

11. 2. Djetinjstvo (3-12 godina)
U 5-oj godini sam se preselio u Beograd i od tada moj život počinje da se mijenja.Počinjem da upoznajem ljude koji će mi biti od velike koristi u budućnosti.

11. 3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
Dočekao sam prvu smrt u porodice nakon koje nisam isti.Od tada sam počeo da se mijenjam i ulazim u svijet kriminala.

11. 4. Mladost (18-30 godina)
Osnovao sam svoju familiju i pozivam moje drugare iz kvarta koje znam još od malena.Takodje mi se pridružuju par ljudi sa severne tribine.

11. 5. Zrelost (30-60 godina)
Familija napreduje izvrsno i počinjemo sa širenjem.Sva policija zna o nama ali i ostali ljudi.Upao sam u pare i obezbijedio život mojoj porodici.

12. Sadašnje vrijeme - Kako lik sad živi
Živim životom koji sa sobom nosi mnogo rizika ali i velike nagrade.Imam ženu,troje djece i veliku kuću.

13. Planovi za budućnost
Planiram da nastavim ovim poslom dok još mogu i kasnije da jedan od mojih sinova naslijedi porodični posao.

14. Zaključak (Suština i sposobnosti)

Analitički genije: Uvjek nalazim više opcija nego što mi je ponudjeno.

Majstor logistike:Često organizujem uvoz i izvoz razne robe bez ikakvih problema.

Diploma iz sijenke:Lako nagovaram ljude na razne stvari i znam da čitam ljude.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:61
Prijava na doradu

Prekratka i površna priča
Biografija lika nije dovoljno razradjena i ostavlja utisak površnog razvoja bez konkretnih detalja. Ključni delovi priče (ulazak u kriminal, osnivanje organizacije i napredak) nisu realistički objašnjeni.

“ulazim u svijet kriminala” kako? zašto? s kim? ništa nije objašnjeno
Nema legalnog života. nema posao, nema izvor prihoda, samo kriminal + uspeh.

M

makeedonac

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Prezime, Ime, Statičan (ID):
Filip Makedonac (243-555)

2. Godine i datum rođenja:
27 godine, 20.2.1999

3. Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil):
1776448558725

1776448579554

1776448613610

4. Pol:
Muški

5. Religija:
Pravoslavac

6. Nacionalnost:
Srbin

7. Roditelji (Puno ime)
Otac: Momcilo Makedonac i Natasa Makedonac.

7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom):
Nemam brace ni sestara.

8. Izgled
Stil odevanja:Volim da oblačim navijačke stvari koje koristimo na sjevernoj tribini.Najčešće me možete videti u bijelom duksu,u običnoj trenerci i patikama za trčanje.
Frizura:Kraće ošišana kosa,uvjek čista sa sredjenim brkovima.
Crte lica:Oštre crte lica,oštar pogled i mali nos.

9. Karakteristične osobine
Modrice i Ožiljci: Imam par modrica i ožiljaka sa utakmica na severnoj tribini.
Tetovaže:Imam par tetovaža iz mladjih dana,poput face svoje majke,zmaja i medusu.
Smirenost:Veoma sam relaksiran i rijetko se derem.

10. Obrazovanja
Srednja tehnička škola u Beogradu.

11. Stil života

11. 1. Rano djetinjstvo (0-3 godine)
Rodjen sam u Podgorici,u montažnoj kući u malom naselju u siromasnim uslovima, i u naselju gde nije bilo mnogo civilizacije i zivotnih uslova.

11. 2. Djetinjstvo (3-12 godina)
u 6-stoj godini. sam pocinjao da shvatam da nemamo uslova za zivot i video sam da su moji roditelji iscrpljeni od rada i truda da opstanemo, vec tada sam
dobio zelju da zaradim novac i da pripomognem mojima za kucu.

11. 3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
sa 12 godina sam krenuo da radim po obliznjim selima po kucama, stalama, cistio sta god je trebalo samo da dodjem do novca da bi pomogao mojima,
koliko god sam se trudio nismo imali dovoljno novca za opstanak i za sve sto nam je potrebno, razmisljani o sleidbi ali to nije bilo moguce u tom trenutku, gde mi je pala ideja na
pamet da jednog dana odem negde u neki grad da zaradim za sebe i svoju porodicu.

11. 4. Mladost (18-30 godina)
sa 18 godina, sam prvi put otisao u Beograd radi poslovnog razgovora za gradjevinu, gde sam prvi put osetio cari velikog grada-sto mi se jako svidelo.
ubrzo mi je bio sredjen smestaj, uspeo sam u planu da krenem, da radim u drugoim gradu imao sam smestaj i posao, llepo sam ziveo slao mojima pare.
ubrzo i nasao drustvo i krenuo je malo boljii deo zivota, ali ubrzo su stigi i problemi, jer sam sse uhvatio sa navijackom grupom crvene zvezde i krenuo da ide na utakmice.

11. 5. Zrelost (30-60 godina)
Vec sam se upleo malo dublje u te vode, radio i dalje gradjvinu slao mojima pare i priustavao nesto sto nikad nisu moglil da zamisle,, de sam dosao na ideju da
sa jednim drugarom otvorimo malu grupicu navijaca- pod imenom Severna Armija, nije nas bilo puno ali su bili samo izbaran krug ljdui, gde smo svaku utakmicu isli i na gostovanja
dolazilo je do grupnih tuca lai niista specijalno, dok nismo shvatili da smo zaista jaki i da mozemo mnogo vise napredovati (zagrizli smo jos dublje), shvatilki da smo spremni momci
za malo ozbiljnje stvari sto smo gledali od starijjih kad smo mi bili deca,

12. Sadašnje vrijeme - Kako lik sad živi
Danas Filip je i dalje vodja te navijcke grupe gde su samo odabrani ispravni i jaki momci, filip se vise ne bavi gradjevinom vec malo ozbiljnijim biznisima,
Cesto je u senci sa svojom ekpipom, svaki dan smislja neke nove planove kako da pareduje, druzi se sa svojomm bracom piju pivo i nazdravljaku za svaki novi
dan, jer svaki dan zive kao da je zadnji.

13. Planovi za budućnost
Planiram da Jednog dana Budemo ubedljivo najjaca zvezdina grupa u Beogfradu, da Kupimo nasu kucu da otvorimo Zvezdin Klub, i da svaki Delija zna za Nas!! (jer nas zivot je Crveno Beo)

14. Zaključak (Suština i sposobnosti)

Analitički genije: Uvjek nalazim više opcija nego što mi je ponudjeno.

Majstor logistike:Često organizujem uvoz i izvoz razne robe bez ikakvih problema.

Diploma iz sijenke:Lako nagovaram ljude na razne stvari i znam da čitam ljude.

Personalize

Top Bottom