PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1010

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
Da ne pričamo NLR, on u situaciji RP-a zna ko sam ja nakon sto se je stvorio u bolnici, i da zna da su moji drugovi tamo u momentu, smejanje je ovaj kavacki klan. Sigurno im diler sprica vutru sa necime pa moraju da krse pravila da im se podigne ego da se kurce. KATANAC NA KONOBU SOON!
maacane pazi sta pricas, ti si failovo onog trenutka kad si pricao sa BIA ispred bolnice, cujem gasite se?

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
maacane pazi sta pricas, ti si failovo onog trenutka kad si pricao sa BIA ispred bolnice, cujem gasite se?
kerinoooo, idi malo nek te uhvati vetar u zivo i ne spavaj na forumima, nisi valjda toliko nisko pao da osetis kad god se napravi reply na tvoj forum, a ti po RP nacinu ne znas da li sam ja koristio fon ili ne, samo da ti kazem. Evo jedno pivo za tebe, preporucujem ti da menjas dilera jer te zajebo zadnjih dva meseca.
IMG 8388

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
kerinoooo, idi malo nek te uhvati vetar u zivo i ne spavaj na forumima, nisi valjda toliko nisko pao da osetis kad god se napravi reply na tvoj forum, a ti po RP nacinu ne znas da li sam ja koristio fon ili ne, samo da ti kazem. Evo jedno pivo za tebe, preporucujem ti da menjas dilera jer te zajebo zadnjih dva meseca. View attachment 85446
vazi se e

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 | Forum Administrator i Event Team | Nemanja Cvijic | Beli
Posle pregleda celokupnog video dokaza konacnu odluku donece hendler organizacije.

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Poz ja samo da se javim dan kasnije kakva je situacija u Vozdovac klanu koji se zali da ostale organizacije ne rpaju.
Ne znam sta pricas i o cemu posto tvoj deckic vadi pusku ispred mene pet puta ti se kaze da ne radimo posle ponoci i ti nastavljas da provociras.......

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom