PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1017

L

Lazar Doncic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Lazar Doncic
- Vaš ID
204-417
- ID prekršioca
340-044 222-154 383-968
- Vreme prekršaja
01:29
- Opis situacije
iskorsicavanje sluzbenih ovlascenja.
- Dokazi
https://youtu.be/ZwubX03nh9o?si=pQdOP-lydC09uhB8
Bio sam kod bazara pecao,zezao se sa ostalim ljudima iz grada koje poznajem,dosla je policija legitimisala ljude koje imaju masku itdd...ja sam prokomentarisao iz zezanja da policajci imaju veliki pendrek te su oni meni krenuli da govore da li bi hteo da ga osetim.Ja sam to shvatio kao salu i nasalio se isto tako da bi htela drugarica da oseti koja je stajala pored mene,ja nju poznajem dugo i znam da se ona ne ljuti na takve stvari.Dok onda doticni policajac Major ili sta vec mi prica da ja pripazim na moje ponasanje i da ja razgulim sto je totalno neprimereno od strane njih ja sam tu na javnoj povrsini i imam prava da budem koliko god zelim i ne moze ni jedan sluzbenik da otera bilo kog odatle.Onda dok je tekla rasprava ja sam sa njima normalno razgovarao dok se oni nisu iznervirali i kljucno sta se desava u ovoj situaciji jeste iskorsicavanje svoje pozicije i nelegalno me pretresli covek je izmislio da imaju poternicu sa licem koje lici na mene cisto da bi me pretresao i da dokaze neku silu...Ja nisam imao masku nit ikakvu sumlju da ja budem pretresen.Ja sam ovo morao ovde okaciti jer i prosli put kad sam kod njih na discordu kacio zalbu nisu je ni pregledali i zatvorili su tiket.Ja ovo izbacujem cisto da vam pokazem i da pitam dokle ce trajati ovo malteriranje od strane njih i ovo tripovanje jer mi smo svi ovde dosli da se zezamo a ne da budemo konstanto ozbiljnji i ne znam kako bih opisao ovu situaciju ali ja mislim da nisam uopste ih uvredio nit povisio ton nit bio nekulturan prema njima.

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Senior Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba je
ODBIJENA

Razlog: Na snimku se evidentno vidi provokacija sa vase strane, sluzbenici nisu prekrsili nista.

Personalize

Top Bottom