PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1018

Status
Not open for further replies.
M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marin Cimcic
- Vaš ID
401-737
- ID prekršioca
Kosta Princip
- Vreme prekršaja
vidi se na snimku
- Opis situacije
citer,primio pre 400dmg
- Dokazi
https://imgur.com/G2BkLln
Imam samo pitanje za @Willa_ i @deker ,do kad ce ovakvi citeri imati pravo da igraju na serveru i unistavaju svima nama igranje na ovom serveru,lik na koga se ceo server zali,kao sto i jeste da dete ima cheat,koji je ocigledno sakrio predobro jer niko nije sposoban da ga nadje,svi mi se konstantno zalimo na njega,i nakon sto je dobio 2 3 puta ban,vi ste ga vratili,i sta ocekujete,da se igraci nece zaliti non stop a vi dopustate najvecem citeru da igra na ovom serveru,i svi vrlo dobro znamo da je pre 2 meseca dobio ban za cheat i nakon toga mu je data prilika kao i svaki drugi put,ja se nadam da ce neko odreagovati na ovo i da se biti reseno jer je vise postalo dosadna igra ovde i svima nama ovaj inva*** unistava igricu.Sportski pozdrav <3

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
ZAHTEVAM DA NA OVO ISKLJUCIVO ODGOVORE WILLA I DEKER,JER OCIGLEDNO OD OSTALIH ADMINA NEMA HLEBA JER NIKO NE MOZE CHEAT DA MU NADJE,A SVI GOVORE KAKO JE TO DESYNC,JEL I OVO DESYNC MOZDA ADMINI? SAD JE VEC PREVISE STA DOPUSTATE,I NIJE MI GLUPO STO SVE OVO PISEM,I NECE MI BITI KRIVO AKO BILO KAKO BUDEM KAZNJEN,JER JE I MENI VISE MUKA DA IGRAM OVAKVU IGRICU

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:1,001
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je prosleđena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom