NA RAZMATRANJU Forum | Žalba na igrača | №1035

Stanoje999

Stanoje999

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Kristijan Savic
- Vaš ID
682-229
- ID prekršioca
983-092
- Vreme prekršaja
20:15
- Opis situacije
Doso sam u kasono malo da se poigram sa drugim igracima i da igram kockice . Lik sa ID-983-092 poceo je da vredja naciju i da psuje porodicu a najvise sta mi je zasmetalo sto sam cuo da psuje decu mislim da takve osobe nebi trebalo biti u opste na ovakvom serveru jer tako kvare server i smatram da nebi trebalo u opste da se spomenjuje porodica nikakva u obziru sa bilo cime sta god da se desava i kakva je situacija smatram da nebi trebalo porodicu i familiju da se diraju nadam se da me razumete i nadam se da ce te resiti ovo jer stvarno nije uredu .
- Dokazi
https://imgur.com/a/kQewh82
Doso sam u kasono malo da se poigram sa drugim igracima i da igram kockice .
Lik sa ID-983-092 poceo je da vredja naciju i da psuje porodicu a najvise sta mi je zasmetalo sto sam cuo da psuje decu mislim da takve osobe nebi trebalo biti u opste na ovakvom serveru jer tako kvare server i smatram da nebi trebalo u opste da se spomenjuje porodica nikakva u obziru sa bilo cime sta god da se desava i kakva je situacija smatram da nebi trebalo porodicu i familiju da se diraju nadam se da me razumete i nadam se da ce te resiti ovo jer stvarno nije uredu .

Personalize

Top Bottom