PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1037

Status
Not open for further replies.
P

pablo e$kobarovichh

Batonga
Igrač
Reaction score:0
dobio sam za ometanje rp ali na snimku se vidi da niko nije u rp situaciju a to sta krsim rp nemora da se kaznjava uvek maksimalno nisam nikoga povredio

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Nemanja Cvijić | Beli

P

pablo e$kobarovichh

Batonga
Igrač
ako mene stavljate za failrp(gde ni nema rp situacije samo bleje ispred agencije) stavite i ovog sta me vodi i trci samnom

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:1,001
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijic | Beli
Kažnjeni ste zbog kršenja Pravila Projekta 4.22 i 3.6.

Prilikom hapšenja ste puštali muziku, čime ste direktno poremetili tok RP situacije i samim tim narušili celokupnu situaciju.
Što se tiče igrača koji je potrčao zajedno sa vama, njegovo trčanje je trajalo svega 1–2 sekunde, što se može desiti i ne smatram da je bilo dovoljno da se zbog toga dodatno kažnjava. Igrač je svakako opomenut za navedenu situaciju.
Takođe, svi snimci koje ste priložili trenutno ne rade, zbog čega iz njih nije moguće utvrditi niti analizirati bilo šta relevantno.

S obzirom na sve navedeno, smatram da sam u ovoj situaciji postupio ispravno i u skladu sa pravilima Projekta.
Ipak, ovaj put ću vam izaći u susret i odobriti unban. Napominjem da ovo treba shvatiti kao izuzetak i da se ubuduće ovakve situacije neće tolerisati.

P

pablo e$kobarovichh

Batonga
Igrač
da ali sam bio uhapsen zato sta sam pustao pesme mozete me samo staviti 30min mute

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom