G
gega
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- gega yakuza
- - Vaš ID
- 911-529
- - ID prekršioca
- 551605 i ostali policajci
- - Vreme prekršaja
- vidi se na videu
- - Opis situacije
- vozao sam se oko ananasa i sajovci su me krenuli pucati i pobegao sam medjutim hteo sam da se vratim i da ih pitam sta koji ***** pucaju bez razloga po meni ali oni su me opet krenuli pucati i ja sam pokusao da pobegnem ali su me ispucali njih 20 iz PU opet bez razloga i vezali me i digli me za defibom i odvezli me nazalost neradi mi mik na medalu i necuje se sta sam im govorio ali sam zahtevao advokata i derao se da su ****** sto me pucaju bez razloga jer mi je bilo dosta i svaki put sam oprostio ali ovaj sajovac mi se ****** i uvredio mu je mamu pred kraj videa pa sam odlucio da ga kacim,pre nego sto me je dovezao u PU sam zahtevao advokata i on mi je rekao "zbog takvog ponasanja sada nemoze" i ako je njegova duznost da barem pozove advokata ako ja zahtevam jer mi je to pravo, onda me je odveo u stanicu i stavio u sobu za ispitivanje i kroz zid onda pretresao i jos se pravio lud i govorio kako sam ja navodno gazio njegove kolege i ja sam mu rekao kako ste glupi i kakav fail rp rade i on mi je rekao "To reci svojoj mami" tako nesto i onda me je ***** zatvorio na 8god i napisao na razlog: Pljacka skladista, i ako nisam pljackao nikakvo skladiste niti uradio nista ilegalno
- - Dokazi
- dokaz da me je on zatvorio za to sto nisam nista ilegalno uradio:https://medal.tv/games/gta-v/clips/m8FAu8aEyije4Rt7j?invite=cr-MSxVRzQsNTQzNDU1MDY0&v=0 video dokaz sta se desilo: https://medal.tv/games/gta-v/clips/m8Fswe8A5TGlOeskS?invite=cr-MSxFVmMsNTQzNDU1MDY0&v=275
- - Koju odluku smatrate pravednom
- warn za PU ovo zahtevam jer je ovo bio dm a bilo ih je vise i tu su bili visi cinovi, za 551605 velika kazna za fail rp za pretresanje kroz zid i za rdm i sto mi nije ispunio pravo za advokata i za vredjanje majke zahtevam ban od 7 dana
moj diskord username ukoliko admini budu hteli da popricaju samnom oko bilo cega:gega_011