Dragomir Obradovic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Milos Kujovic
- - Vaš ID
- 523-047
- - ID prekršioca
- 947-760
- - Vreme prekršaja
- 2:54-vreme|03.12 datum|
- - Opis situacije
- Ubijanje rp-a pise sve iznad
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Kaznjavanje igrača za sledeca pravila-| Non RP,FailRP,KillRP + Mesanje jezika bez obostrane saglasnosti |-
Ovako momci BIA ne znaju da koriste server kako treba posto ne znaju najjklasicniju stvar a to je RP momak u bolnici koj nosi masku i na telu pre svega nema nikakav vid indetifikacije da je iz drzavne organizacije me hapsi privodi i dovodi u posebnu celiju gde se prave mangupi i u trenutku kao sto se vidi na snimku govore ,,ovo ti je inace NonRP” time kad je njegov kolega shvatio sta je momak uradio rekao ,,cuti Aco sta ti je” time su momci prekrsili vise pravila
Samo cu da napomene da je ovaj u crnom odelu dok me vozio do celije govorio kako je vecina andjela (admina) njegovo i da ukoliko okacim ovu zalbu bice odbijena (nemam snimak toga)!
Takodje ukoliko je los snimak ja sam slobodan da udjem u cekaonicu na discordu i licno vam ga pokazem posto je ovo sramota za jednog igraca da krsi najklasicnije pravilo i smatram da je potrebno da bude kaznjen.
Samo cu da napomene da je ovaj u crnom odelu dok me vozio do celije govorio kako je vecina andjela (admina) njegovo i da ukoliko okacim ovu zalbu bice odbijena (nemam snimak toga)!
Takodje ukoliko je los snimak ja sam slobodan da udjem u cekaonicu na discordu i licno vam ga pokazem posto je ovo sramota za jednog igraca da krsi najklasicnije pravilo i smatram da je potrebno da bude kaznjen.