PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1143

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
864-498
- Vreme prekršaja
22.02. 02:20
- Opis situacije
Nasilnicka voznja, provokacije i pretnje, i iako sam ga izbegao i otisao u sporednu ulicu, sustigao me, izasao i izresetao. Na njegovu nasilnicku voznju sam odreagovao istom merom i razdrao se na njega, sto je on poceo meni da pripisuje krivicu umesto da razmisli o licno svom ponasanju, vredjanju i provokacijama. ponasa autom i da me udara u gura u stranu, zatim je poceo traziti sebi neku pravdu na moju reakciju i i kriviti mene za odgovor u istom stilu, i sve vise me ometao u poslu. Na kraju sam naglo skrenuo u sporednu ulicu ne bi li ga se otresao, medjutim sustigao me i blokirao autom, zatim izasao i poceo da me preispituje sta ja to njemu govorim i kako smem da mu se tako obracam, izvadio MK2 i izresetao me. Nazalost taj poslednji deo snimka mi iz nekog razloga nije uspeo.
- Dokazi
https://youtu.be/OLWEdiGx470
- Koju odluku smatrate pravednom
Odluku i presudu prepustam vama.
Nasilnicka voznja, provokacije, pretnje i na kraju ubistvo bez obzira sto sam pokusao da ga se otresem i nastavim posao jer zurim da sto vise sakupim X2 poena u svim poslovima.

P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
I na kraju mi ponistio isporucene pakete tako da sam samo izgubio vreme oko budale i morao sve ispocetka !!!

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 | Forum Administrator i Event Team | Relja Obradović
Postavite snimak od cele situacije.
Imate 12h da postavite novi video dokaz.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 | Forum Administrator i Event Team | Relja Obradović
Vaša žalba je
ODBIJENA
.
Razlog: Niste postavili adekvatan video dokaz u roku.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom