S
sebastijan.king
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Forum | Žalba na igrača (SCAM)
- - Vaš ID
- 413.885
- - ID prekršioca
- 00000
- - Vreme prekršaja
- 12.3.2025
- - Opis situacije
- Postovani, juce sam skamovan od strane nepoznatog igraca za LEX LFA i 15m RSD, verovao sam coveku na rec da hoce da se zameni sa mnom za vozilo ja sam mu prodao vozilo LEX LFA za najmanju cenu od 15m, gde mi je on rekao da nema para za razmenu ja sam mu vratio tih 15m i on je pukao latinicu, molim vas da mi pomognete, Sebastijan King
- - Dokazi
- nemam video
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Postovani, juce sam skamovan od strane nepoznatog igraca za LEX LFA i 15m RSD, verovao sam coveku na rec da hoce da se zameni sa mnom za vozilo ja sam mu prodao vozilo LEX LFA za najmanju cenu od 15m, gde mi je on rekao da nema para za razmenu ja sam mu vratio tih 15m i on je pukao latinicu, molim vas da mi pomognete, Sebastijan King
Postovani, juce sam skamovan od strane nepoznatog igraca za LEX LFA i 15m RSD, verovao sam coveku na rec da hoce da se zameni sa mnom za vozilo ja sam mu prodao vozilo LEX LFA za najmanju cenu od 15m, gde mi je on rekao da nema para za razmenu ja sam mu vratio tih 15m i on je pukao latinicu, molim vas da mi pomognete, Sebastijan King