PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1263

Status
Not open for further replies.
G

goleturbo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Gole Turbo
- Vaš ID
960-370
- ID prekršioca
599-673
- Vreme prekršaja
23. 02. 2026. - 04:12 časova
- Opis situacije
Igrač me je vezao i ubacio u vozilo žandarmerije jer je bio isfrustriran zbog naše OOC prepirke
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/maQMGW3Xj7wbVbDLy?invite=cr-MSxibE0sNDA2OTI2NjEz&v=300https://medal.tv/games/gta-v/clips/maQMGW3Xj7wbVbDLy?invite=cr-MSxibE0sNDA2OTI2NjEz&v=300
- Koju odluku smatrate pravednom
Warn fakciji žandarmerije i 48 sati demorgan igraću sa ID-em 599-673
Poštovani, igrač sa ID-em 599-673 i ja smo ušli u OOC raspravu nakon koje je on, vidno isfrustriran, mene vezao bez ikakvog razloga i strpao u vozilo žandarmerije. Očigleno se vidi da od momenta u kom kaže "Nemamo više OOC šta ti i ja da pričamo." samo traži razlog da me uhapsi i odjednom pominje neke puške u gepeku kao razlog a moje vozilo je bilo parkirano u garaži i nema teoretske šanse da on meni pretraži to vozilo(to i on zna). Ja na sebi nisam imao pancir, masku, niti oružje u ruci pa da ima neki očigledan razlog da me vezuje i vodi. Takođe, pre nego što me je vezao mi je pretio kako će da me hapsi 150 puta(kako će mi on dokazati da ću napraviti sr*nje itd.) gde opet meša OOC i IC. On mene ne sme da maltretira IC samo zato što mi imamo OOC sukob. Smatram da je ovo što on radi zloupotreba pozicije koju on ima na serveru i da je nepravedno prema meni da on ima pik na mene i da mi uništava roleplay i kvari igru samo zato što sam ja njemu rekao moje mišljenje o nečemu. Ovo nije prvi put da ovaj igrač radi nešto poput ovog(ne samo meni nego i nekolicini drugih igrača). Dokaze za to da je imam u tom trenutku 4 puške u gepeku nema 101% jer nije pretraživao ni gepek ni mene. Ako ima bilo kakve dokaze ja ga molim da ovde to priloži. :) Ovo je čisto mešanje OOC i IC stvari gde on koristi svoju IC poziciju da se obračunava sa mnom OOC.

Veliki pozdrav,
Gole Turbo

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 i Forum Manager | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Sami ste pokrenuli OOC pricu, na snimku se jasno vidi da vas pripadnici Zandarmerije privode zbog nepostovanja naredbe sto imaju pravo.
Fdgfd

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom