G
goleturbo
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Gole Turbo
- - Vaš ID
- 960-370
- - ID prekršioca
- 599-673
- - Vreme prekršaja
- 23. 02. 2026. - 04:12 časova
- - Opis situacije
- Igrač me je vezao i ubacio u vozilo žandarmerije jer je bio isfrustriran zbog naše OOC prepirke
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Warn fakciji žandarmerije i 48 sati demorgan igraću sa ID-em 599-673
Poštovani, igrač sa ID-em 599-673 i ja smo ušli u OOC raspravu nakon koje je on, vidno isfrustriran, mene vezao bez ikakvog razloga i strpao u vozilo žandarmerije. Očigleno se vidi da od momenta u kom kaže "Nemamo više OOC šta ti i ja da pričamo." samo traži razlog da me uhapsi i odjednom pominje neke puške u gepeku kao razlog a moje vozilo je bilo parkirano u garaži i nema teoretske šanse da on meni pretraži to vozilo(to i on zna). Ja na sebi nisam imao pancir, masku, niti oružje u ruci pa da ima neki očigledan razlog da me vezuje i vodi. Takođe, pre nego što me je vezao mi je pretio kako će da me hapsi 150 puta(kako će mi on dokazati da ću napraviti sr*nje itd.) gde opet meša OOC i IC. On mene ne sme da maltretira IC samo zato što mi imamo OOC sukob. Smatram da je ovo što on radi zloupotreba pozicije koju on ima na serveru i da je nepravedno prema meni da on ima pik na mene i da mi uništava roleplay i kvari igru samo zato što sam ja njemu rekao moje mišljenje o nečemu. Ovo nije prvi put da ovaj igrač radi nešto poput ovog(ne samo meni nego i nekolicini drugih igrača). Dokaze za to da je imam u tom trenutku 4 puške u gepeku nema 101% jer nije pretraživao ni gepek ni mene. Ako ima bilo kakve dokaze ja ga molim da ovde to priloži.
Ovo je čisto mešanje OOC i IC stvari gde on koristi svoju IC poziciju da se obračunava sa mnom OOC.
Veliki pozdrav,
Gole Turbo
Veliki pozdrav,
Gole Turbo