PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1422

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
588-788
- Vreme prekršaja
11/3 - 22:13, 22:34 i 22:44
- Opis situacije
Lik je prisao bez ikakvog razloga i ubio me dok sam pricao sa njegovim drugarom. Taj njegov drugar mi je inace ranije tokom dana prodao auto pa me je prepoznao i pitao da ga odvezem do javne garaze. Dok je poksavao da me spasi i odnese do bolnicara na ozivljavanje, ovaj divljak je naleteo autom i na njega i mene, da bi me skroz ubio. Na kraju me je taj njegov drugar ipak odveo do bolnica ra me ozivi, ja ga castio i onda je ponovo usao u moj auto da ga provozam po gradu, da bi nas ovaj divljak opet sreo i opet me ubio cim smo naisli, govoreci nesto da mi je to lekcija sto sam ga prethodno nazvao imenima, sto mu je drugar verovatno preneo. Kada sam se treci put vratio na isto mesto ali sa drugom bojom auta da me ne prepoznaju i naoruzao se za svaki slucaj, ali je ovaj naleteo medjutim sa drugim autom i zakucao se u mo i preturio ga preko mene ali me izgleda nije prepoznao. Onda su otisli da kupuju nesto u Trava Trade, i ja sam preko nisana video da su oni, i sklonio oruzje jer mi je namera bila da raspravim koji problem ima, ali to nije vredelo jer cim me je spazio odmah je zapuao po meni iako nisam imao oruzje u rukama i opet me ubio. Iz snimka se vidi da mi se ovaj njegov drugar izvinjava, medjutim sve mi je to nesto cudno i nelogicno, kao da ga je ovaj sve vreme i navodio na mene, sto mi takodje nema nikakve logike. Taj njegov drugar od koga sam kupio auto ima oznaku 650-385 i naziv mu je Matej Stankovski.
- Dokazi
https://youtu.be/LvARmSzHODE
- Koju odluku smatrate pravednom
Trajni ban iz grada
Ubijanje bez razloga, progon, osveta i iznovo ubijanje bez i da i poznajem lika

P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Jos 2 snimka koji dokazuju gore navedene slucajeve:

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Igrač pod ID-em 588-778 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.10 i Pravilo projekta 4.13.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom