Guljaev
Batonga
Igrač
Reaction score:2
- - Vaš in-game nickname
- Aleksej Guljaev
- - Vaš ID
- 936-650
- - ID prekršioca
- 814-183
- - Vreme prekršaja
- 17.03. u 11:10
- - Opis situacije
- Dana 17.03. oko 01:00, pozajmio sam igraču ID 814-183 iznos od 30 miliona kako bi kupio čipove u kazinu. Već sam ranije pozajmljivao novac. Nakon transakcije, igrač me je kontaktirao tvrdeći da je novac greškom poslao na pogrešan ID i da je o tome odmah obavestio "višu silu", koji su mu navodno rekli da će "pogledati". Žalbu kačim tek danas, 18.03, jer sam čekao da vidim da li će se administracija oglasiti povodom njegove navodne prijave. Želim da naglasim da se radi o iznosu od par miliona (3-5), ne bih trošio vreme administracije niti kačio žalbu, ali pošto je u pitanju cifra od 30 miliona, primoran sam na ovaj korak. Iako nemam video snimak samog trenutka prebacivanja novca, posedujem screenshot (sliku) uspešne transakcije, kao i video tok našeg kasnijeg razgovora ispred mesta za kupovinu čipova gde navodno i nakon moje pozajmice od 30 miliona kazino mu ne dozvoljava da kupi čipove zbog onih 40%. Sutradan smo se našli IC kako bi mi se on izvinio. Tom prilikom mi je sam rekao da, ukoliko mi "viša sila" ne vrati novac, slobodno podnesem žalbu na forumu pa šta bude. Rekao je i da će pokušati nekako da skupi novac, ali s obzirom na to da novca i dalje nema i da se administracija nije oglasila, sumnjam na kršenje pravila 5.10. Molim administraciju da detaljno proveri logove transakcija igrača ID 814-183.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Smatram pravednim da administracija proveri logove i utvrdi gde je tačno završilo mojih 30 miliona. Da se novac konfiskuje sa ID-a (na koji je "greškom" uplaćen) i vrati na moj nalog ako je moguće, a ako ne, ništa, idemo dalje, šta da se radi, jer je transakcija bila zasnovana na neispunjenom IC dogovoru o pozajmici, kao i mom dobrovoljnom davanju. Ukoliko se utvrdi da je u pitanju namerna prevara, pokušaj pranja novca ili bilo šta drugo zahtevam strogu kaznu za ID 814-183 prema pravilu 5.10
Dokaz o transakciji novca
Ovo je sutradan kada mi se javio oko ove situacije
Nakon ovoih poruka smo se našli i tu mi je rekao da ako se admini ne oglase da ga kačim
Ovo je sutradan kada mi se javio oko ove situacije
Nakon ovoih poruka smo se našli i tu mi je rekao da ako se admini ne oglase da ga kačim