NA RAZMATRANJU Forum | Žalba na igrača | №1603

Marko Brankovic

Marko Brankovic

Batonga
Kliper
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marko Brankovic
- Vaš ID
434-159
- ID prekršioca
284-898
- Vreme prekršaja
21:31
- Opis situacije
mi bez ikakvih krsenja pravila njega kidnapujemo kao osvetu za situaciju u proslosti i em sto nas vredja i samim tim radi MG, posle toga nas udara i radi PG i FRP, posle toga on sckace u vodu i pre nego sto skoci mi ga ubijemo i on opali LTA. Takodje imam snimljeno kako on mene zove na telefon u igrici i psuje mi majku posle toga sto je uradio LTA, i tu je opet upotrebio MG.
- Dokazi
1. https://medal.tv/games/gta-v/clips/mmgj56R9ffW9Z-1Rx?invite=cr-MSwyUnEsNTA4NDcwOTAz&v=300
- Koju odluku smatrate pravednom
Ban 31 dan ili perma masovno krsenje pravila projekta
mi bez ikakvih krsenja pravila njega kidnapujemo kao osvetu za situaciju u proslosti i em sto nas vredja i samim tim radi MG, posle toga nas udara i radi PG i FRP, posle toga on sckace u vodu i pre nego sto skoci mi ga ubijemo i on opali LTA. Takodje imam snimljeno kako on mene zove na telefon u igrici i psuje mi majku posle toga sto je uradio LTA, i tu je opet upotrebio MG.

V

VICCKOO

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav Branka Markovic ja se lično oglašavam da mi se ceo purple venom napusti kurca u vašem stanu i uvek ću da kršim pravila kad ceo server nežna pravila onaj tejzuje kroz kola ti debilu mrtvi dodjes ispred kcb i gaziš meni i pandura još posle izadjes iz safe zona pa pucaš mn u safe zoni i pored mn policajca ali nam nista ne možeš mi dolazimo kod tb i ti nas ubiješ DM teži.

Personalize

Top Bottom