G
Goran Tinda
Gost Prestolnice
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Goran Tinda
- - Vaš ID
- 909-272
- - ID prekršioca
- 776-692 779-279
- - Vreme prekršaja
- 05.07.2026 22:31
- - Opis situacije
- Usao sam u grad, gde se upravo zavrsio jedan transport i uputio sam se na drugi. Transport koji je bio pre je naisao na blokadu i doslo je do nekih problema , nisu stali , probili su blokadu itd itd.Ja nailazim na blokadu koja je zavrsena i dolazi mi jedan njiho pripadnik gde razgovaramo normalno o tome sta se desilo , sto nisu stali , mozete cuti na snimku.Ja nastavljam ali na pola puta nam javljaju da se skupljamo nazad u bazi BIA , gde se ja vracam. Ponovo nailazim na njih gde kupe oruzje sa poda i prolazim kao sto sam prosao prvi put , bez komentara ili bilo cega. Dolazi mi lik i pocinje da se dere sta je bilo , sta hoces, bez ikakvog razloga , nita ja mogu sta da radim tu OOC je event bio , blokada, niti im sta smetam.Posle 2 sec vadi pusku i ubija me sa drugim licem.Na sta lici ovakvo ponasanje , jos koliko vidim on je i admin. Ja u BIA ako zapucam na nekoga bez razloga dobijamo warn svi.Bar da sam imao bilo kakvu komunikaciju pre , ili da sam dobacio , ili da sam se zabio u njih.
- - Dokazi
- https://streamable.com/fune4g
.