PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №171

Status
Not open for further replies.
T

Trifun

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Trifun Zivkovic
- Vaš ID
801-150
- ID prekršioca
539-521 982-089
- Vreme prekršaja
23:12
- Opis situacije
samo sto sam izasao iz zatvora mene braca tejzaju kroz auto i pretrazuju mi ga zasto koj rp su oni imali za to ?
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lF4raTtf9HjkoMA0y?invite=cr-MSxzeWssMzk4NjQ0NzYz&v=263
- Koju odluku smatrate pravednom
ocu sve stvari da mi se vrate i da se kazni citava organizacija za ovo
...

Savage

Savage

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Zabranjeno je nositi masku ispred zatvora, i dok god se tu nalazis sa maskom na licu i u autu full zatamljenih stakala mozemo da te pretrazimo. Da si samo stao i nisi pokusao da bjezis, uz to pametovao i samo rekao da si tek sad izasao iz zatvora ne bi ti niko nista. Sumnjvo si lice, a to i dokazuje cinjenica da smo nasli u auto 45 pancira, par pusaka, materijala itd itd..

T

Trifun

Početnik
Igrač
Zabranjeno je nositi masku ispred zatvora, i dok god se tu nalazis sa maskom na licu i u autu full zatamljenih stakala mozemo da te pretrazimo. Da si samo stao i nisi pokusao da bjezis, uz to pametovao i samo rekao da si tek sad izasao iz zatvora ne bi ti niko nista. Sumnjvo si lice, a to i dokazuje cinjenica da smo nasli u auto 45 pancira, par pusaka, materijala itd itd..
Koja bre tvoja maska crna tejzaš me kroz auto, drugo masku sam skinuo našta me je pitao tvoj kolega pitao me šta će ti maska ja sam mu odgovorio na to i zatim skidam masku i tu je naš rp gotov, zatim dolazi drugi policajac koj će se pravi pametan i da me teza ajde ne lupetaj molim te.... ovo je težak fajl zatvorske sramota za čitavu organizaciju, drugo nisi ti PU ili vojska pa da ti mene legitimišeš ispred zatvora a videli ste da sam stojao na mestu gde stoje svi ljudi kada izađu iz zatvora sramota velika

T

Trifun

Početnik
Igrač
Koja bre tvoja maska crna tejzaš me kroz auto, drugo masku sam skinuo našta me je pitao tvoj kolega pitao me šta će ti maska ja sam mu odgovorio na to i zatim skidam masku i tu je naš rp gotov, zatim dolazi drugi policajac koj će se pravi pametan i da me teza ajde ne lupetaj molim te.... ovo je težak fajl zatvorske sramota za čitavu organizaciju, drugo nisi ti PU ili vojska pa da ti mene legitimišeš ispred zatvora a videli ste da sam stojao na mestu gde stoje svi ljudi kada izađu iz zatvora sramota velika
Da ne pričamo ovaj MG što ste radili što pričate na discordu I što provodite ljude koji stoje ispred zatvora što nose maske sve je na snimku

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Reaction score:6
Rekao ti je sve moj kolega @Trifun krsis svesno pravila dolazis sa maskom provociras, kada te tejzujemo izbacimo iz auta i skinemo masku uz to pretres nije vam pravo
A evo ti jedno posebno pravilo.
Izuzetak: UIKS(Zatvorska Policija) u okviru HQa uvek može da pretresa,dozvoljen pretres vozila ako ima IC razlog i vlasnik je u nesvesti
Sve je uradjeno po RP-u i kraj price. Admin ce doneti konacnu odluku.

T

Trifun

Početnik
Igrač
Rekao ti je sve moj kolega @Trifun krsis svesno pravila dolazis sa maskom provociras, kada te tejzujemo izbacimo iz auta i skinemo masku uz to pretres nije vam pravo
A evo ti jedno posebno pravilo.
Izuzetak: UIKS(Zatvorska Policija) u okviru HQa uvek može da pretresa,dozvoljen pretres vozila ako ima IC razlog i vlasnik je u nesvesti
Sve je uradjeno po RP-u i kraj price. Admin ce doneti konacnu odluku.
Ko bre dolazi sa maskom šta pričaš ti izašo sam iz zatvora otvorio case i pozvo auto sta je tu provociranje i sta sam ja prekršio pojasni mi molim te ?

Coa 💀SAFT

Coa 💀SAFT

.
Igrač
Pozdrav, sa tobom je Admin lvl. 1 Coa.
Žalba je na razmatranju.

Coa 💀SAFT

Coa 💀SAFT

.
Igrač
Pozdrav, vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em
982-089 će dobiti kaznu po Pravilu projekta 4.8. Power Gaming (PG).
Igrač pod ID-em
801-150 će dobiti kaznu po Pravilu Projekta 4.7. Provokativne Radnje (PA)
.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom