PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1739

Status
Not open for further replies.
D

David Kekic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
David Kekic
- Vaš ID
624-550
- ID prekršioca
514-047
- Vreme prekršaja
31.3.2026 20:51
- Opis situacije
Bila je prijavljena bomba u Vladi,uputio sam se da blokiram ulice,i lice je vise puta dolazilo i provociralo,kad smo ga uhvatili uradio je latinicu,pa se vratio pa kad je vidio da smo tu opet je latniciu uradio,treci put sam ga tejzo i stavio mu lisice nakon sto je opet izasao,kad se vratio stavio sam ga u vozilo i krenuo ka stanici,te mi je u autu psovao majku,kasnije u stanici je opet uradio latinicu.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mpWlSb8YwRD9w9p_8?invite=cr-MSxMTnYsNTEyODQ3OTc4&v=5
- Koju odluku smatrate pravednom
Zelim da dobije po pravilu projekta 3.2.1
Bila je prijavljena bomba u Vladi,uputio sam se da blokiram ulice,i lice je vise puta dolazilo i provociralo,kad smo ga uhvatili uradio je latinicu,pa se vratio pa kad je vidio da smo tu opet je latniciu uradio,treci put sam ga tejzo i stavio mu lisice nakon sto je opet izasao,kad se vratio stavio sam ga u vozilo i krenuo ka stanici,te mi je u autu psovao majku,kasnije u stanici je opet uradio latinicu.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Admin Level 1 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i smernicama forum žalbi na igrača!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom