PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1763

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
416-503
- Vreme prekršaja
30/3 00:40
- Opis situacije
Bila je opustena atmosfera i neko zezanje, da bi osoba sa ID 317-496 pocela da provocira sve oko sebe i boksuje ih bez razloga, s obzirom da joj je decko bio iza, te je stoga smatrala da ima neku privilegiju za bahatim ponasanjem. Na to je usledila moja isto tako saljiva i direktna reakcija ali bez ikakog ucesca ili napda na nju, pa sam izvadio pistolj i poceo da se sprdam da cu je gadjati sto je ocigledno bila sala za svakog normalnog oko mene, medjutim doticni decko je na to reagovao fatalno jer je izvadio revolver i ubio me na licu mesta bez reci i ikakvog upozorenja ili diskusije. Po meni. monstruozan cin, znajuci da je doticni sef Zemunaca, pa verovatno misli da ima apsolutnu vlast iznad zakona i da mu devojka moze raditi sta pozeli a da je niko ne sme ni popreko pogledati.
- Dokazi
https://youtu.be/DF7TXlviUgw
- Koju odluku smatrate pravednom
U skladu sa pravilnikom projekta.
Ubijanje kao preterana reakcija, bez ikakvog razgovora, diskusije ili upozorenja, kao i krsenje RP - no fear jer sam imao uperen pistolj u njegovu devojku, iako nisam delovao pretece da cu pucati.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:5
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 | Deputy Forum Manager | Relja Obradović
Vaša žalba je
PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em 317-496 će biti kažnjen po
Pravilu projekta 4.10.
Igrač pod ID-em 416-503 će biti kažnjen po
Pravilu projekta 4.10.
Autor žalbe po ID-em 872-102 će biti kažnjen po
Pravilu projekta 4.7
.

Status
Not open for further replies.

Personalize