PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1815

Status
Not open for further replies.
D

DINSARAJLIC97

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
DIN SARAJLIC
- Vaš ID
713-439
- ID prekršioca
186-361
- Vreme prekršaja
20:05
- Opis situacije
Pucao sam za 200k na vojsku, to mi je jedan od igraca rekao, jer bukvalno pisao sam vasim adminima kako da kupim novac da mogu imati normalno auto na serveru itd, itd, da mogu da se zezam sa rajom.Onda sam bio prinudjen da uradim ovo djelo i mislim da je kazna od 8h prestroga, molim da je smanjite
- Dokazi
Nisam snimao nista, novi sam na serveru
- Koju odluku smatrate pravednom
Mislim da je okej da dobijem sat vremena, a ako ponovim djelo da me onda pustite, jbg novi sam na serveru.Iskreno, ovo me je raja nagovorila, haj da se zezamo ovo ono, al nisam znao da su kazne ovoliko stroge.Ako napravim ovakvo djelo onda mozete dati vise sati, okej
Pucao sam za 200k na vojsku, to mi je jedan od igraca rekao, jer bukvalno pisao sam vasim adminima kako da kupim novac da mogu imati normalno auto na serveru itd, itd, da mogu da se zezam sa rajom.Onda sam bio prinudjen da uradim ovo djelo i mislim da je kazna od 8h prestroga, molim da je smanjite

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i smernicama forum žalbi na igrača!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom