PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1839

Status
Not open for further replies.
H

Hadzija Tuzlicc

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Hadzija Tuzlicc
- Vaš ID
585869
- ID prekršioca
476 267
- Vreme prekršaja
23:03
- Opis situacije
Ja sam trazio pare na kamatu da vratim do 25.4 od Petra Simica u 23:03 sati on mi je dao na kamatu 10 miliona trebao sam da mu vratim 15 miliona i dogovor je bio svaki sledeci dan od isteka roka da se kamata povecava za 2miliona
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mmkgZVy1y1Z5f4wd9?invite=cr-MSxIMHosNDg1MDY0MTI5&v=156
- Koju odluku smatrate pravednom
smatram da trebam da dobijem unban
Pozdrav, trazio sam od poznanika pare na kamatu da mi da 10 miliona kesa 23.3 i da mu vratim sledeci mesec 25.4 pare sa kamatom i da ukupno bude 15 miliona vraceno.U snimku se jasno vidi da je hteo da preformulise da hoce pare za dva dana gde ja nigde nisam rekao da prihvatam to.Kako god i pre i posle snimka je bio dogovor da svaki sledeci dan posle isteka roka bude dodatnih 2miliona sto sam se slozio sa tim jer sam od pocetka pitao da mu vracam pare sa kamatom tek sledeci mese.Sve je isekao i namestio da ispadne da mu nisam vratio pare, a ja mu stvarno nisam vratio pare na kamata posto to je IC stvar a ne OOC stvar i to nije za ban.Zamolio bih vas da pregledate opet njegov snimak.

Hana Imsirevic | hana

Hana Imsirevic | hana

#sabotiram
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 | Forum Administrator | Hana Imsirevic
Vaša žalba se PREGLEDA.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:5
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 | Deputy Forum Manager | Relja Obradović
Vaša žalba je
ODBIJENA
.
Razlog: U video snimku koji ste dostavili sa Žalbe na igrača, se jasno čuje da ste 3 puta pomenuli da ćete vratiti dug do 25.3.
Ukoliko Vam neodgovara odluka Administratora možete slobodno okačiti Žalbu na staff ili Zahtev za Unban sa validnim dokazom.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom