PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1871

Boki55

Boki55

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Boki Mangas
- Vaš ID
442-112
- ID prekršioca
816-132
- Vreme prekršaja
22,23h
- Opis situacije
Ja drzim mehanicarsku Most Wanted i doticni gospodin je dosao,zaposlio se i sve top i onda je nalupao musteriju i to prijatelja mehanicarske i kad smo seli i pricali odlucili smo da mu odmah raskinemo ugovor jer smo mi legalna firma i ne mozemo da bijemo ljude sa kljucevima.On kada je dobio otkaz podivljao je i krenuo sve da lupa sa kljucem mi smo ga iskulirali i pustili da ode.Kasnije smo bili napolju ispred radionice moja desna ruka Aci i ja i samo vidis brata izlece i ubija nas.Zatim izlazim iz bolnice ne idem uopste tamo on me kao slicajno pronalazi cak kod pijace i opet rafal na mene ispaljuje cist strimsnajp.Sve se voze videti na snimku ima sve zabelezeno sva desavanja.
- Dokazi
https://vimeo.com/1181263027?share=copy&fl=sv&fe=ci
- Koju odluku smatrate pravednom
Najstroza moguca kazna za ovaj bezobrazluk jer nije jednom uradjen prekrsaj nego vise puta.I kako sam cuo poznat je po tome.
Kao sto vidite sve je objasnjeno i zabelezeno na video snimcima i moze se videti ceo tok dogadjaja.

Hana Imsirevic | hana

Hana Imsirevic | hana

#sabotiram
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 | Forum Administrator | Hana Imsirevic
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i Smernicama Forum Žalbi na igrača!

Personalize

Top Bottom