PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1892

Status
Not open for further replies.
Boki55

Boki55

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Boki Mangas
- Vaš ID
442-112
- ID prekršioca
816-132
- Vreme prekršaja
Prekljuce izmedju 22h i 23h
- Opis situacije
U ovom celom videu ima samo preksaja sto su napravljeni taj dan da ne pricamo o ostalom,tako da bih zamolio da se ceo video pogleda.Ovako predstavio sam celu situaciju u prosloj zalbe ja se izvinjavam sto sam postavio prvi deo bez zvuka.Sad se sve lepo cuje i vidi.Ja drzim mehanicarsku Most Wanted i doticni gospodin je dosao,zaposlio se i sve top i onda je nalupao musteriju i to prijatelja mehanicarske i kad smo seli i pricali odlucili smo da mu odmah raskinemo ugovor jer smo mi legalna firma i ne mozemo da bijemo ljude sa kljucevima.On kada je dobio otkaz podivljao je i krenuo sve da lupa sa kljucem mi smo ga iskulirali i pustili da ode.Kasnije smo bili napolju ispred radionice moja desna ruka Aci i ja i samo vidis brata izlece i ubija nas.Zatim izlazim iz bolnice ne idem uopste tamo on me kao slicajno pronalazi cak kod pijace i opet rafal na mene ispaljuje cist strimsnajp.Sve se moze videti na snimku ima sve zabelezeno sva desavanja. I kako sam cuo poznat je po tome. Kao sto vidite sve je objasnjeno i zabelezeno na video snimcima i moze se videti ceo tok dogadjaja.
- Dokazi
https://vimeo.com/1181637031?share=copy&fl=sv&fe=ci
- Koju odluku smatrate pravednom
Zahtevam najstroziju mogucu jer se ponavlja dm,,ss bez razloga ako treba jos video dokaza dostavicu.Zamolio bih postovanu administraciju da kazni lepo coveka kako bih trebao da bude kaznjen jer pravi vec neko vreme probleme.Ako treba jos video dokaza dostavicu.
Kao sto vidite sve je objasnjeno i zabelezeno na video snimcima i moze se videti ceo tok dogadjaja.Tako da bih zamolio da covek bude kaznjen kako treba i najstrozije da mu vise ne padne napamet da radi to vise posto sam cuo da je poznat po tome da bas postuje pravila.Samim tim bih zamolio postovanu administraciju da se ovo kazni.Jer samo nama nastetio rp vise puta a da ne pominjem tek i drugim igracima posto eto kao sto kazem poznat je po tome da postuje pravila...

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i smernicama forum žalbi na igrača!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom