PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №192

Status
Not open for further replies.
Sumadinac97

Sumadinac97

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Molim da administrator koji ovo gleda obrati paznju na gospodina koji je postavio zalbu prica na discord i prenosi IC informacije u OOC (formatu - diskord call-u)
i da je zbog toga ljudi iz te organizacije dolaze i pucaju gde krsi pravila - molim da administrator kazi njega u skladu sa pravilima servera (hvala)
Te da isti nije pokaza pocetak potere i razlog zalbu smatram neosnovanom.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Molim administraciju da doticnog kazne za PG, NRD i MG jasno se cuje da zove drugare da mu pomogne da bi izbgeo RP situaciju.
Policija ovde nije nista pogresila neka postavi ceo POV kada je pocela potera i koliko je trajala i da je bio upozoren vise puta da se zaustavi al deckic skace sa mosta pa leti....

M

marko mrkotic

Gost Prestolnice
Igrač
Molim administraciju da doticnog kazne za PG, NRD i MG jasno se cuje da zove drugare da mu pomogne da bi izbgeo RP situaciju.
Policija ovde nije nista pogresila neka postavi ceo POV kada je pocela potera i koliko je trajala i da je bio upozoren vise puta da se zaustavi al deckic skace sa mosta pa leti....
Nisam skocio na most a pricao sam na “bubicu” jer bubica nije oduzeta niti u jednom slucaju a oni su radili db u 30 sekundi potere krenuli su me ganjat kad sam uzletio uz onu rampu ja nisam htio da stanem jer sam imao ilegalne stvari kod sebe a oni su pucali iz auta koliko ja znam da nije dozvoljeno mnogi su mi rekli da okacim ako ru pucali iz auta sto i jesam

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Nisam skocio na most a pricao sam na “bubicu” jer bubica nije oduzeta niti u jednom slucaju a oni su radili db u 30 sekundi potere krenuli su me ganjat kad sam uzletio uz onu rampu ja nisam htio da stanem jer sam imao ilegalne stvari kod sebe a oni su pucali iz auta koliko ja znam da nije dozvoljeno mnogi su mi rekli da okacim ako ru pucali iz auta sto i jesam
Okaci ceo pov da nisi skakako i da nemas strah za zivot?? da nebi mi kacili...

Mihajlo Nikolic | Cofilinko

Mihajlo Nikolic | Cofilinko

Šmeker
Igrač
Pozdrav, sa tobom je Administrator Level 1 Mihajlo Nikolić.
Žalba je ODBIJENA.
Zbog kratkog vremenskog trajana video dokaza ne možemo doći do zaključka da li je Uprava Saobraćajne Policije prekršila pravilo projekta 4.13.
Međutim na osnovu video snimka biće kažnjeni:
Igrać sa ID-em
606-185 za kršenje pravila projekta 4.8
Igrač sa ID-em 948-591 za:
Kršenje pravila projekta 4.8

Kršenje pravila projekta 4.12

Kršenje pravila projekta 4.11.1

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom