PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1969

Status
Not open for further replies.
Z

zekaa

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zekolino Zekic
- Vaš ID
254-812
- ID prekršioca
943-136
- Vreme prekršaja
11.04
- Opis situacije
igrac Zoran Zoki je slagao jednog on zamenika vozdovca da bi dobio pristup na sef, kada ga je dobio ukrao je dosta stvari i podelio svojim drugarima jos dosta stvari bez dozvole lidera
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mualoDvaP7BaK7VeK?invite=cr-MSxwbW0sMjMxMTUwMjUz
- Koju odluku smatrate pravednom
perma ban
.

Z

zoran zoki

Gost Prestolnice
Igrač
Kao prvo, dogovorili smo se na pocetku pre nego sto sam uso u vozdovac da se dobija plata. Prvih mesec dana sam i donekle dobijao, ali posle nista nisam. Pomago sam vazda u pljackama i to sve ali zadnjih 3 nedelje nisam dobijo jer ih ne interesujemo bitno im je da oni uzimaju i da nas lazu. reko sam Relji Popovic da mi da mozak podzemlja da zaposljavam ljude. Ja sam naleteo na 5 ljudi da ih zaposlim ali su bili deca a Leon Djuric je reko da ne zaposljavamo decu. Znaci ja nisam slago jednog od zamenika, ja sam mu reko da mi da da zaposlim ljude, i ja sam ih probo zaposlit ali nas samo nalecivo na decu. i uzeo sam iz sefa jos manje nego sto sam trebao da dobijem duplo manje, znaci tu sam ih ispostovo i nisam uzeo nista previse, uzeo sam jer mi je dugovo 3 nedelje platu.

Z

zekaa

Gost Prestolnice
Igrač
Kao prvo, dogovorili smo se na pocetku pre nego sto sam uso u vozdovac da se dobija plata. Prvih mesec dana sam i donekle dobijao, ali posle nista nisam. Pomago sam vazda u pljackama i to sve ali zadnjih 3 nedelje nisam dobijo jer ih ne interesujemo bitno im je da oni uzimaju i da nas lazu. reko sam Relji Popovic da mi da mozak podzemlja da zaposljavam ljude. Ja sam naleteo na 5 ljudi da ih zaposlim ali su bili deca a Leon Djuric je reko da ne zaposljavamo decu. Znaci ja nisam slago jednog od zamenika, ja sam mu reko da mi da da zaposlim ljude, i ja sam ih probo zaposlit ali nas samo nalecivo na decu. i uzeo sam iz sefa jos manje nego sto sam trebao da dobijem duplo manje, znaci tu sam ih ispostovo i nisam uzeo nista previse, uzeo sam jer mi je dugovo 3 nedelje platu.
Kao prvo plate su uvek bile kalasi i svi su dobijali sve sto su trazili i ti si dosao slagao naseg zamenika da dobijes mozak podzemlja (pristup na sef) uzeo sebi preko 20 pusaka, podelio svojim drugarima oko 10-20 pusaka i do 20000 materijala. sve ovo sto si uzeo i podelio izadje na 30% tadasnjeg sefa i naravno sve ovo si uradio bez dozvole i znanja sefa. Rekli smo ti da vratis sve sto si uzeo i 2 dana se nisi ni javljao tako da ovo zasluzuje perma ban.

Z

zoran zoki

Gost Prestolnice
Igrač
Kao prvo plate su uvek bile kalasi i svi su dobijali sve sto su trazili i ti si dosao slagao naseg zamenika da dobijes mozak podzemlja (pristup na sef) uzeo sebi preko 20 pusaka, podelio svojim drugarima oko 10-20 pusaka i do 20000 materijala. sve ovo sto si uzeo i podelio izadje na 30% tadasnjeg sefa i naravno sve ovo si uradio bez dozvole i znanja sefa. Rekli smo ti da vratis sve sto si uzeo i 2 dana se nisi ni javljao tako da ovo zasluzuje perma ban.
Ne, ne bih uzeo da se dobija plata. Imam nekoliko ljudi iz vozdovca sto su bili sto ce potvrdit da nisu dugo dobijali platu. vi ste to sve prodavali kad smo uzeli velike pljacke i lagali nas.

Z

zoran zoki

Gost Prestolnice
Igrač
Kao drugo, nisam podelio drugarima nego igracima koji su trazili puske i to.

Z

zoran zoki

Gost Prestolnice
Igrač
Znaci sve ste uzimali za vas pogotovo Leon Djuric. Pa na nanas je stavio 250 100% pancira za 77 k o cemu pricamo. A mi kad ga pitamo za pancire kaze kupite zone, a dogovor je bio za platu puske i to da se dobija, koje ja nisam gledo 2,3 nedelje. Pa ne zna se ko je vise dvolicniji od vas, prvo vredjate nocne vukove na najgori nacin ih vredjate namjerno im namjestate warmove, psujete ih, i sad ste usli kod njih. Treba da te bude sramota i tebe i Leona Djurica

Z

zekaa

Gost Prestolnice
Igrač
Znaci sve ste uzimali za vas pogotovo Leon Djuric. Pa na nanas je stavio 250 100% pancira za 77 k o cemu pricamo. A mi kad ga pitamo za pancire kaze kupite zone, a dogovor je bio za platu puske i to da se dobija, koje ja nisam gledo 2,3 nedelje. Pa ne zna se ko je vise dvolicniji od vas, prvo vredjate nocne vukove na najgori nacin ih vredjate namjerno im namjestate warmove, psujete ih, i sad ste usli kod njih. Treba da te bude sramota i tebe i Leona Djurica
nije moj problem sto si ljut, to sto si ukrao stvari iz sefa ili kako ti kazes uzeo platu bez ikakvog obavestenja i pobegao iz organizacije stvarno zasluzuje ban

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
Reaction score:1
nije moj problem sto si ljut, to sto si ukrao stvari iz sefa ili kako ti kazes uzeo platu bez ikakvog obavestenja i pobegao iz organizacije stvarno zasluzuje ban
nije za ban vec za oduzimanje loot-a, decko je bio tu 24/7 kao kod vas i kao kod nas ako treba ja cu da vratim sta je uzeo jer decko ne zasluzuje ban koliko ste vi zapravo krsili pravila itd, koliko je djura pokupio iz sefa?, koliko si ti uzeo iz sefa?, ako cemo tako da gledamo mozemo do jutra decko ne zasluzuje ban za ovo vec oduzimanje loot-a ako fali loot koji treba biti vracen ja cu dodati no problem!

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba se PREGLEDA.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Igrač pod ID-em 943-136 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.20.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom