D
Dušan Spasojević
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Dusan Spasojevic
- - Vaš ID
- 460-350
- - ID prekršioca
- 681- 561 876-561
- - Vreme prekršaja
- 11:27 , 13.4.2026
- - Opis situacije
- vrsenjem radarske kontrole , doticna lica dolaze i provociraju sto se vidi i cuje na video zapisu koji prilazem kao dokaz. lice izbacujem iz auta koristeci tazaer kroz otovrena vrata nakon cega isto ispada i idem sa namjerom da ga vezem i privedem sto ne uspijevam to da uradim jer me drugo lice koje se vidi isto na video sa namjerom radi DB na mene i nedozvoljava mi da izvrsim radnju. samim time kvari RP iako ponasanje prvog lica je to vec pokvarilo. ubrzo nakon ovoga moze se primjetit da dolazi veca skupina ljudi po meni clanova neke familije gdje ispaljivaju vatru na mene i kolege iz drugih drzvanih organizacija sto se moze zakljuciti da su lica komunikaciju vrsila preko DISKORDA-TS3 sto je daleko od dozvoljenoga davati informacije mimo igre
- - Dokazi
- https://streamable.com/yvdwgp
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Smatram da se ovakav nacin njihove igre treba strogo kazniti, ovo je unistavanje igre i RP . ovakve stvari konstatno prozivljavamo kao saobracajni policajci, omalovazavanja, vrijeđanja a po projektu ste nam ruke vezali da moramo na svaku sitnicu pratiti kad imamo ovakve slucajeve gdje nas vrijedaju, provociraju itd
Žalba na igrace, svi dokazi se naaze u video zapisu