NA RAZMATRANJU Forum | Žalba na igrača | №2007

P

pakibo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
ovako na prva dva snimka ste vi prekrsili izdmali ste nas bez razloga
na pred poslednji snimak se vidi kako jedan nas kempa ali tada nismo bili officijalni a na poslednji snimak se vidi kako pada te
na treci snimak ovaj sto te ubio slobodno nek dobije pacifist jer je dmao

Rajko Knezevic

Rajko Knezevic

Batonga
Igrač
Pazi Rolex sam si reko da te boli neka stvar za Admine i warn, sad kad te neko okaci dodjes tu i pravdas se i zoves i pricas kako mi krsimo sad cemo da vidimo sta ce da bude i tjt nema rasprave nmj biti kidara nastavi biti smeker kako se prestavljas i da te nastavi boliti neka stvar za Admine pa cemo vidjeti.
Dojko je da znas:alien:

ovako na prva dva snimka ste vi prekrsili izdmali ste nas bez razloga
na pred poslednji snimak se vidi kako jedan nas kempa ali tada nismo bili officijalni a na poslednji snimak se vidi kako pada te
na treci snimak ovaj sto te ubio slobodno nek dobije pacifist jer je dmao

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
bravo nikad nisam to rekao za admine jer su mi pruzili mnogo sansi rekao sam da me boli ona stvar za warn jer ga necemo dobiti jer vi krsi te pravila vise nego mi

Rajko Knezevic

Rajko Knezevic

Batonga
Igrač
bravo nikad nisam to rekao za admine jer su mi pruzili mnogo sansi rekao sam da me boli ona stvar za warn jer ga necemo dobiti jer vi krsi te pravila vise nego mi
Brate ne puca me kompleks ko tebe da nastavljam raspravu ali znamo i ja i ti sta ste ti i Miksa nama rekli za administraciju 1000 puta i imamo dokaze za to ali necemo da kacimo jer niste nista sa tim prekrsili razumijes, ali ako hoces mozemo pa ce da vidimo kako vas boli K
Dojko te voli:alien:

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač

Personalize

Top Bottom